För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

John Lennings Stipendiefond

Publicerad 8 maj 2024
Vi är glada att informera er om John Lennings Stipendiefond! Stipendiefonden har som syfte att ge ekonomiska bidrag till personer som vill utveckla sin kompetens och vidareutbilda sig för nya utmaningar.

Detta är en fantastisk möjlighet för er att investera i er egen kompetens och därigenom bidra till Norrköpings utveckling.

Vem kan söka? Alla yrkeskategorier välkomna att söka. Stöd kan ges till hela eller delar av kursavgiften, och fakturering sker direkt från det aktuella utbildningsföretaget till John Lennings stipendiefond.

Exempel på tidigare stipendiater: Vi har sett personer från olika yrkeskategorier och företag ta del av stipendiet för att utveckla sin kompetens. Exempel på utbildningar kan vara ledar och chefsutbildningar, grupputveckling, individuell coaching, marknadsekonomi, språkstudier och mycket mer.

Hur ansöker man? För att kunna ansöka måste man vara folkbokförd i Norrköping och arbeta inom kommunens privata näringsliv.

För mer information och ansökan: KLICKA HÄR – John Lennings stipendiestiftelse 

För övriga frågor vänligen kontakta yvonne@anglesjo.se

Utveckla er själva, er kompetens och bidra till Norrköpings framtid med John Lennings Stipendiefond!

Fler nyheter från Företagarna