För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Bengt Gustafsson är Årets Företagare i Åmål

Publicerad 7 maj 2024
Med sitt företag Ragnar Gustavssons Bil AB är Bengt Gustafsson Årets Företagare i Åmål.  Läs juryns motivering till varför han tilldelats den ärofyllda utmärkelsen.

Juryns motivering:

Vår vinnare driver mer än bara en framgångsrik affärsverksamhet – genom sitt företag är han en del av samhället, en trygghet på orten och en hjärtevarm symbol för sitt engagemang inom det lokala föreningslivet. Med sitt entreprenörskap, driv, gemytliga service och nära relation till sina kunder har han inte bara etablerat sig som en av kommunens främsta företagare, utan också expanderat och tagit mark i grannkommunerna. Vår vinnare har visat en imponerande förmåga att anpassa sig till förändringar och att möta nya utmaningar med en stark och beständig framåtanda. Vi ser fram emot att fortsätta följa företagets framgångsrika färd och att se hur de fortsätter att ta nya kliv med en ny generation.

 

Bengt går nu vidare till Regionfinalen för Årets Företagare & Årets Unga Företagare, den 5 september i Partille Arena.

Se alla övriga finalster:

Fler nyheter från Företagarna