För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Jonathan Hoel - Weekly Revolt - är Årets Unga Företagare i Lerum

Publicerad 2 jan 2024
Med sitt företag Weekly Revolt AB är Jonathan Hoel Årets Unga Företagare i Partille. Vi bad Jonathan berätta lite om verksamheten och avslöja några av företagets framgångsfaktorer.

Vad var det som fick dig att bli företagare?

- Min uppväxt som alltid präglats av entreprenörskap bland familj och vänner. Att skapa, bygga och känna spänningen i ett nystartat bolag är fantastiskt!

Vad gör ditt företag?

- Vi skapar digitala program och upplevelser kring hälsa, kost och träning mot en bred och kommersiell målgrupp. Vi använder gamification, sociala communityn och senaste tekniken för att motivera till en sund livsstil.

Vad är det ni gör i ert företag som sticker ut från mängden och gör er unika?

- Vi riktar oss på en bred och vardaglig målgrupp som sällan fokuserats på. Träning, hälsa och gymbranschen har länge styrts av traditionella träningsfantaster. På Weekly Revolt utgår vi från nya vinklar, tankesätt och använder teknik på ett sätt ingen annan aktör i branschen gör. Vi är helt digitala och skapar därmed tillgänglighet till träning utan att behöva passa tid och plats. Vi finns där du finns. Du tränar var och när du vill.

Vad i ditt företagande gör dig mest stolt?

- Att vi förbättrar folkhälsan och gör verklig skillnad för tiotusentals människor i Sverige just nu.

Hur ser framtidsvisionerna för företaget ut?

- Vi ska förbättra folkhälsan och vara en aktör att lita på, för ett långt och friskt liv.

Vilket är ditt bästa företagartips?

- Våga!

På vilka sätt jobbar ni med hållbarhet i verksamheten?

- Hälsa är en stor del av hållbarhet och det är allt vi gör.

Juryns motivering:

Årets unga Företagare i Lerum tilldelas ett företag som har förändrat spelplanen inom träningsbranschen. Med innovativa träningsupplägg har de inte bara tagit sin verksamhet till nya höjder utan även gjort avtryck inom social hållbarhet. Det lönsamma företaget har visat att framgång inte bara mäts i siffror utan också i den positiva påverkan de har haft på samhället. Uppdraget att främja hälsa och välbefinnande har de förvandlat till en kraftfull katalysator för förändring. Vinnaren som årets unga företagare Lerum Jonathan Hoel, Weekly Revolt.

Jonathan går nu vidare till Regionfinalen för Årets Företagare & Årets Unga Företagare, den 5 september i Partille Arena.

Se alla övriga finalster:

Fler nyheter från Företagarna