För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Handel över gränserna

Börjar
2024-08-29 | 15:00

Slutar
2024-08-29 | 16:30

Plats
Företagarna Karlshamn, Vekerumsvägen 9, 374 32 Karlshamn, Sverige

Kontaktperson
Lasse Nilsson
lasse@foretagarnakarlshamn.se
+46706972969

Anmäl dig här

Handel över gränserna

Är du nyfiken eller redo att ta din verksamhet till nya höjder genom att utforska globala marknader och importera produkter? Då är du välkommen till detta seminarium där vi kommer utforska de viktigaste stegen och strategierna för att lyckas med att importera och att hitta leverantörer.

Vi inleder med att undersöka hur du hittar pålitliga leverantörer utomlands vilket är grunden för en framgångsrik importprocess. Därefter diskuterar vi hur du effektivt kan kontrollera importtullar och säkerställa att dina produkter uppfyller EU:s krav och standarder för att undvika onödiga hinder. Transport och leveransvillkor spelar också en central roll när du importerar varor från utlandet. Vi kommer att titta på olika alternativ för frakt och leverans samt hur du kan förhandla fram gynnsamma avtal för att optimera din importlogistik. Slutligen går vi igenom vikten av korrekt dokumentation för tullklarering och hur du kan säkerställa att alla nödvändiga dokument är i ordning för en smidig importprocess.

Talare är Valon Rama Almi/ Enterprise Europe Network

Exportboost Blekinge samlar företag som vill utveckla sina affärer på nya marknader. Eventet är kostnadsfritt och görs inom Regional Exportsamverkan Blekinge i samverkan med Företagarna Karlshamn.

Regional exportsamverkan består av Business Blekinge, Almi Blekinge, Enterprise Europe Network, Business Sweden, Svensk Exportkredit, Exportkreditnämnden, Sydsvenska Industri- och Handelskammaren och Region Blekinge med finansiering av EU och tillväxtverket.

Talare

Valon Rama

Valon Rama

Arrangeras av

Företagarna Karlshamn

https://www.foretagarna.se/karlshamn
Policy
Läs vår integritetspolicy här
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.