För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Välkommen till höstens första näringslivsfrukost i Bromölla.

Börjar
2024-09-17 | 07:30

Slutar
2024-09-17 | 09:00

Plats
Hotell Iföhus, Ivögatan 3, 295 31 Bromölla, Sverige

Kontaktperson
Patrik Johansson
patrik@listermacken.se

Välkommen till höstens första näringslivsfrukost den 17 september kl. 7.30-9 på Hotell Iföhus. 

 Denna morgon bjuder på vikten av lokalt företagsnätverk, hur avgörande är det att platsen är trygg för din verksamhet och grymma eldsjälar som bygger attraktivitet! Vi gästas av Patrik Johansson, Therese Enckell Svensson och Lotta Roth från organisation Företagarna. Vad har Företagarna på gång i höst, vilka möjligheter erbjuds till dig som företagare och hur viktigt är det med ett lokalt företagsnätverk, det pratar vi om denna morgon. 

 Dialog och lägesbild, Anders Haglund Räddningstjänsten Bromölla och Fredrik Svennergren kommunpolis i Bromölla, pratar om brottsförebyggande arbete för dig som företagare. Företagarna berättar även om sina brottsförebyggande insatser och årliga temaveckor kring brottsförebyggande.

Hur går det med förberedelserna av en Discgolf-bana på Ivöstrand? Jesper Lundmark och Samuel Hammerå från nystartade föreningen Bromölla Discgolf ger oss en uppdatering.

Anmälan görs till: maria.block@bromolla.se Obs! glöm inte meddela eventuell allergi.

Välkommen!

Företagarna Sölvesborg och Bromölla Kommun

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.