För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Möt kvinnor som driver företag på landsbygden!

19 jun 2024, 11:30-13:00
Plats: Mårtens i Hästbo, Spjutängsvägen 3, Torsåker
Vill du träffa andra företagande kvinnor på landsbygden, byta erfarenheter, få inspiration och kanske till och med skapa samarbeten? Då är detta något för dig! Detta är ett nätverk där gemenskapen peppar, hyllar och skapar möjlighet till samarbeten. Att vara kvinna, egenföretagare och verksam på landsbygden är en styrka.

Som vanligt går vi varvet runt där alla får möjlighet att  presenterar sig. Dagens huvudperson och värdinnan för dagen är Ulrika Jansson som driver gården Mårtens i Hästbo söder om Torsåker, där vi även ses på plats.

Ulrika.jpg

"Jag och min familj flyttade till gården i december 2020, sommaren därefter startade jag ett Bed and breakfast och har sedan dess även öppnat en gårdsbutik och café som har öppet under sommaren. Förra sommaren började jag prova mig fram att skapa glass, främst på getmjölk som jag köper in från Maria Brook/ Österfärnebo. Jag gör även glass på komjölk och sorbet, nu har jag även börjat i liten skala med glasstrårtor, vilket jag tro mycket på.

I september 2023 så tävlade jag i SM i mathantverk/ Eldrimner och lyckades då ta en bronsplacering, det känns jätteroligt och kul att få ett erkännande på att det man gör är bra!

På gården finns djur såsom höns, lappgetter och hästar och vår katt Gson. Djuren är viktiga för mitt välbefinnande och naturen här har en förmåga att ge mig ett lugn! Jag berättar mer om min företagsresa under ert besök på gården då det kommer erbjudas god mat, gos med djuren och såklart glass!”

Hjärtligt Välkomna!
Ulrika

Hjärtligt Välkomna!
Ulrika

Information:

Datum: Onsdagen 19/6
Tid: 11:30 - 13:00
Plats: Mårtens i Hästbo, Spjutängsvägen 3, Torsåker
Kostnad: Var och en betalar för sin egen lunch
Sista anmälan: 13/6

Du kan redan nu boka tid för våra kommande luncher under 2024: 21/8, 23/10 & 4/12 . Mer information om dessa tillfällen kommer.

Tipsa oss gärna om du har tips på trevliga ställen för våra lunchträffar samt om du har tips på en intressant kvinna och företagare på Landsbyggden i Gästrikland som kan berätta om sin verksamhet.
Om du bokat in dig och får förhinder, snälla glöm inte att meddela oss!

Kvinna.png

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.