För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

En inspirerande nätverksfrukost med IKEA och Företagarna W. - DEN BORTGLÖMDA ARBETSPLATSEN

Börjar
2024-11-08 | 07:30

Slutar
2024-11-08 | 09:00

Plats
IKEA Jönköping, Kompanigatan 70, 553 05 Jönköping, Sverige

Kontaktperson
Annie Andersson
annie.andersson@foretagarna.se

Anmäl dig här

Välkommen på en inspirerande nätverksfrukost för kvinnliga företagare – med arbetsplatsen i centrum!

Arbetsplatsen är lätt att ta för given, men tänk vilken skillnad det gör när vi ger den lite extra omtanke! Tillsammans kan vi skapa arbetsmiljöer som inspirerar, lyfter kreativiteten och får jobbet att kännas som hemma. Vi bjuder in dig att kickstarta fredagen med en god frukost, energigivande mingel med andra kvinnliga företagare i regionen, och massor av inspiration för hur din arbetsplats kan bli bättre.

Våra professionella företagsinredare kommer att dela med sig av sina bästa tips på hur du kan skapa en medveten och funktionell arbetsplats – med en härlig hemmakänsla. Med över 80 års erfarenhet av att inreda för såväl hem som arbetsplatser, har IKEA hjälpt många företag att skapa miljöer där produktiviteten frodas och trivseln stiger.

Dessutom får du en unik chans att följa med på en guidad rundvandring bland vårt arbetsplatssortiment och låta dig inspireras av hur vi inrett våra egna företagsmiljöer i varuhuset.

Vänta inte – anmäl dig redan idag och upplev kraften i en arbetsplats som verkligen fungerar för dig! Eventet är kostnadsfritt.

Välkommen att ta del av inspiration och mångårig inredningserfarenhet tillsammans med oss. Vi ses!

P.S. Bjud gärna med dina kollegor, eller finns det någon kvinna i ert företag som kan inspireras av ett starkt nätverk så är hon välkommen.

Arrangeras av

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.