För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Höstkonferens för förtroendevalda - Västerbotten och Norrbotten

Börjar
2024-11-06 | 12:00

Slutar
2024-11-07 | 13:00

Plats
Hotell Laponia, Storgatan 45, 933 33 Arvidsjaur, Sverige

Kontaktperson
Malin Isaksson Lidén
malin.isakssonliden@foretagarna.se

Anmäl dig här

Vi vill välkomna dig till årets Regionala Höstkonferens på Hotell Laponia i Arvidsjaur. Vi ser fram emot att träffa dig där!

Anmälan är nu öppen till den Regionala Höstkonferensen 2024 för förtroendevalda i Västerbotten och Norrbotten. 

När: Onsdag 6 november - torsdag 7 november (lunch-lunch) 

Var: Hotell Laponia, Arvidsjaur 

Regionen står för kostnaden för minst två deltagare från varje förening, men ni är självklart välkomna att anmäla fler. Om ni vill delta med fler än två deltagare från er förening, kontakta någon av oss på regionkontoren. Vi vill även påminna om Engagemangsbonusen, där ett av kraven för att få bonusen är att minst två ledamöter från styrelsen ska närvara på den regionala konferensen.

Anmäl dig via formuläret här nedanför. Vi kommer att uppdatera er med tider och program när det närmar sig, men vi kan redan nu lova er att det kommer bli en fantastisk konferens tillsammans. Den kommer inte endast vara givande och lärorik utan det kommer även bjudas på skratt och trevligt häng. Vi hoppas därför att så många som möjligt kan närvara! Några programpunkter är däremot bestämda och nedan kan du se lite av innehållet.

- Tid för nätverkande

- Tobias Adielsson, expert brott mot företagare kommer att hålla i ett pass med temat  "Cybersäkerhet, hur skyddar du dig och ditt företag mot bedragare?"

- En festlig middag

- Verksamhetsplanering 

- Workshops


Tillsammans blir vi Starkare och ännu fler!

Varma hälsningar, 

Felicia Pournasiri, Jonas Nordin och Malin Isaksson Lidén 


Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.