För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Businessmässan Linköping - Årets viktigaste mötesplats för Linköpings näringsliv

Börjar
2024-11-14 | 11:00

Slutar
2024-11-14 | 17:00

Plats
Linköping Konsert & Kongress, Konsistoriegatan 7, 582 22 Linköping, Sverige

Kontaktperson
Anders Björck
info@andersbjorck.se

Nu var det länge sen vi sågs så nu är det dags igen för en riktig näringslivsmässa i framtidsstaden Linköping Vi startar upp Businessmässan Linköping, en B2B- mässa, där företag möts och utbyter erfarenheter samt en möjlighet för besökare att se bredden i Linköpings näringsliv och ta del av intressanta föreläsningar.


Här får ditt företag tillfälle att visa upp sig, både för andra företagare och för invånare i Linköpings kommun med omnejd, samt en fantastisk möjlighet nätverka och hitta nya affärskontakter.

Du ges här en möjlighet att vara delaktig och ta del av innovation och trender samt entreprenörskap inom vårt näringsliv som kan mynna ut i samverkan mellan företag, kommuner eller organisationer.

Här kan du skapa goda hållbara förutsättningar för att starta, driva och utveckla företag i Linköping och hela Östergötland. Mässan är en även bra chans för kommunens invånare att träffa näringslivet, upptäcka nya karriärmöjligheter och lära känna de lokala företagen bättre.

Fritt inträde för besökare

När businessmässan stänger kommer i direkt anslutning Östergötlands största afterwork för företag ta vid, då öppnar nämligen BusinessBar upp med fortsatta möjligheter att nätverka ännu mer och skapa givande kontakter i skön avslappnad barmiljö. Detta innebär en heldag och ett fantastiskt tillfälle att utveckla din verksamhet och skapa givande business i framtidsstaden Linköping.

När: torsdag 14 november 2024 kl. 11-17

Var: Konsert & Kongress Linköping

Hur: Mässa med utställare kl. 11.00 – 17.00Efterföljande afterwork kl. 17.00 – 21.00

Föreläsningar – Seminarium – Speedmeeting – Mer affärer med Företagarna – Affärsmöten och mycket mera!

 

MEDVERKA AKTIVT – DU KOMMER MÖTA MASSOR AV PRESUMTIVA KUNDER PÅ KORT TID

PARTNER: En möjlighet att medverka aktivt och arrangera seminarium eller föredrag samt synas i marknadsföring och annonsering inför och under mässan. Förutsättningar och kostnad, mejla info@businessmassan.se

UTSTÄLLARE: Stor monter 4×2 m med garanterat ”fördelaktig placering” (9 900 kr)  Mellan monter 3×2 m (7 900 kr) Liten monter 2×2 m (6 300 kr)

Utmärkt plats och monterväggar ingår (höjd monterväggar 2,5 m) Alla priser ex moms

MÄSSTIDNING: Annonsera inför och under mässan i mässtidningen som distribueras tillsammans med Corren. Ytterligare en fin möjlighet att marknadsföra ditt företag!

OBS! Vi har haft vissa tekniska problem med anmälningssidan, om du inte får bokningsbekräftelse så mejla gärna på info@businessmassan.se


Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.