För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Mötionera – vårt gående frukostevent

Börjar
2024-10-02 | 08:15

Slutar
2024-10-02 | 09:30

Plats
Rejmes Linköping, Vigfastgatan 1, 582 78 Linköping, Sverige

Kontaktperson
Magnus Persson
magnus.persson@stjarnafyrkant.se

Anmäl dig här

Varför är det så svårt att skapa nya vanor och hur gör man?

De allra flesta av oss vet vilka beteenden vi behöver göra för att vi ska må bra och vad som skapar hållbarhet i längden. Men varför gör vi inte alltid dessa beteenden? Hur svårt kan det vara? Under den här föreläsningen kommer Ellen Tormalm, Leg. Psykolog och specialist inom arbets- och organisationspsykologi berätta om mekanismerna bakom våra beteenden och varför det kan vara lockande att göra det som inte alltid är så hjälpsamt för oss i längden. Men framförallt kommer du att få verktyg för hur du kan skapa nya vanor som du mår bra av i längden och som leder till den utveckling som du själv helst vill göra. Vi kommer att varva teori med diskussion och reflektion och det kommer finnas gott om möjlighet att ställa frågor.

Hoppas att vi ses!

Ellen Tormalm är Teamchef inom affärsområdet Organisation och Ledarskap på Psykologpartners som är ett medarbetarägt bolag med över 100 psykologer på sju olika orter i landet. Vi har arbetat med både privat- och offentlig sektor i över 20 år och hjälper företag och organisationer att skapa ett effektivt och hållbart arbetsliv. Det gör vi genom att erbjuda:

Chefscoaching

  • Ledningsgruppsutveckling – tydliggör det gemensamma uppdraget, fokus på rätt frågor och effektiv kommunikation vilket ger resultat i hela organisationen. 
  • Grupp- och teamutveckling – för bättre måluppfyllelse, kvalitet, trivsel och lägre personalomsättning.
  • Utbildningar inom t ex ledarskap, hållbarhet och förändringsledning.

I ett samhälle som genomgår stora förändringar behövs organisationspsykologisk kunskap för att klara de utmaningar vi står inför och för att vara rustade att möta framtidens arbetsliv!


Vad är Mötionera?
Mötionera (Möte + motion) ett nytt hållbart sätt att mötas/nätverka och gott för hälsan!

Hur fungerar Mötionera?
Vi samlas kl. 08.15 utanför Volvo Rejmes i Linköping Vigfastgatan 1. Du kan ha på dig kläder som du brukar och går i den takt du vill tillsammans med oss andra. Vi börjar med morgonpromenaden och andas frisk luft (ca 20 min), knyter kontakt med nya företag/deltagare och därefter går vi in och tar en god frukost och lyssnar på dagens gästföreläsare som pratar ur intressanta perspektiv om hållbarhet och hälsa. Alltid kl. 08:15-09:30Vem arrangerar?Företagarna Linköping tillsammans med Volvo Rejmes Linköping

Vem kan komma?
Du är varmt välkommen om du vill starta dagen med en skön promenad och tycker att dagens tema och gäst är intressant. Du behöver inte vara medlem i Företagarna eller köra en Volvo – idag...:)

Kostnad?
Arrangemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på en god frukostbuffé´ och en bra start på dagen. Nyladdad med energi fortsätter du din dag!

Arrangeras av

Företagarna Linköping

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.