För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Nätverksträff med Företagarna W. - Tema: Planera för en framtid i glamour – Låt oss flirta med pensionssparande!

Börjar
2024-10-25 | 11:30

Slutar
2024-10-25 | 13:00

Plats
Louis De Geer Konsert & Kongress, Dalsgatan 15, 602 32 Norrköping, Sverige | Champagnebaren

Kontaktperson
Natalie Kjellander
natalie@lets-paint.se
+46 70 664 15 68

Anmäl dig här

🌟 Välkommen till ännu en oförglömlig fredagslunch med Företagarna W! 🌟

Kära företagande kvinnor, låt oss prata om något som är både hett och smart – din pension! Visste du att genom att ta kontroll över ditt pensionssparande kan du skapa en framtid som är lika glamorös som du är? 💃💋

Planera för din pension handlar inte bara om siffror och sparande, utan om att bygga en livsstil där du kan njuta av frihet och äventyr när du väljer att släppa tyglarna. Varför vänta på att någon annan ska ta hand om din framtid? Kliv fram och ta rodret – för din dröm om en lyxig pension är bara en plan bort! ✨

Under vår träff kommer vi att speedmingla, njuta av en lyxig lunch och lyssna på ett inspirerande föredrag med tips och inspiration i ämnet pension. Kom och mingla, lär dig hur du kan göra ditt sparande både roligt och lönsamt, och få insikter som får dig att känna dig som en riktig pensionsexpert!

Tillsammans skapar vi en framtid där vi inte bara överlever, utan där vi verkligen TRIVAS! Sätt på dig din bästa outfit och kom redo att ta ansvar för din ekonomi – för en attraktiv pension är den bästa typen av pension!

För att förgylla tillställningen kommer vi självklart att bjuda på en lyxig lunch och ett uppfriskande glas bubbel. Det blir en dag fylld av lyx och flärd, skräddarsydd för alla Powerkvinnor därute!

Vi ses där! 🥂✨

 

Det är viktigt att notera att vi har ett maxantal på 50 deltagande företagande kvinnor för att kunna hålla träffen exklusiv och av högsta kvalitet. Först till kvarn gäller, så se till att säkra din plats i tid!✨

Datum: Fredag 25 oktober 11.30-13.00
Plats: Champagnebaren på Louis De Geer
Kostnad: Medlem i Företagarna 130kr/per person. Ej medlem 165kr/per person
No-show 200kr

Betalning sker på plats via Swish.
Icke medlemmar får möjligheten att besöka Företagarna W 2 ggr, efter det kontaktas du av Företagarnas informatör Pernilla om eventuellt medlemskap. Meddela kostavvikelser vid bokningstillfället.

Det här är en tillställning du inte vill missa! 

Med vänliga hälsningar, Företagarna W Teamet 💋

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.