För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Varmt välkommen till årets Soloföretagardag i Stockholm

Börjar
2024-11-29 | 09:15

Slutar
2024-11-29 | 16:00

Plats
Blique by Nobis, Gävlegatan 18, 113 30 Stockholm, Sverige

Kontaktperson
Mette Pagling
mette.pagling@foretagarna.se

Är du soloföretagare eller småföretagare? I så fall är du välkommen den 29 november till en kick-off exklusivt för dig! Ditt företagande står i fokus och du har möjligheten att fylla på med kunskap, energi och inspiration.

Vi har bjudit in Antoni Lacinai, kommunikations- och motivationsexpert, som kommer ge oss en inspirerande föreläsning underförmiddagen. Du får de kunder du förTJÄNAR! Är du riktigt bra på kundmöten? Har du själv upplevt ett bemötande världsklass, när du känner dig sedd och välkommen, och när du får hjälp även om det krånglat. Det handlar om att göra kunderna till era bästa ambassadörer.

Att förstå vad som krävs, och sedan agera för att skapa de bästa kundupplevelserna gör att era kunder blir era bästa säljare ligger i ledarskapet. Det ligger i kulturen. Det ligger i kunskapen om hur kommunikation, arbetsglädje och resultat hänger ihop.

Program för dagen:

09.15 Samling med smörgås, kaffe och mingel.
10.00 Inspirerande föreläsning med Antoni Lacinai 
12.00 Lunch
13.00 Företagarnas näringspolitiska expert med inriktning miljö och klimat, Jennie Albinsson. Vad behöver du som småföretagare tänka på vad gäller hållbarhet?
14.15 Fika
14.30 Trifa Chireh, Pensionsekonom på Länsförsäkringar. Du som småföretagare och privatperson, hur kan du påverka din pension? Hela livets val och inkomster är för dig viktigare än du kanske tror. 
16.00 AW med bubbel och tilltugg

Klicka här för att köpa din biljett redan idag! Begränsat med platser - så först till kvarn gäller.

Välkommen önskar Företagarna Stockholms län

Talare

Jennie Albinsson

Jennie Albinsson

Näringspolitisk expert med inriktning miljö och klimat
Antoni Lacinai

Antoni Lacinai

Inspirationsföreläsare
Trifa Chireh

Trifa Chireh

Pensionsekonom
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.