För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

En inblick i Sveriges beredskap, medlemskapet i Nato och omvärldsekonomin.

Börjar
2024-10-23 | 18:00

Slutar
2024-10-23 | 21:30

Plats
Bro Park, Önsta Allé 1, 197 93 Bro, Sverige

Kontaktperson
Emil Almberg
emil.almberg@happytammsvik.se
+46 708-696264

Anmäl dig här

Härmed inbjuder vi dig till Företagarna i Upplands-Bros eventafton den 23 oktober kl. 18:00

Aftonen i ära kommer vi husera på Bro Park Galopp och njuta av dess härliga omgivning.

Regeringen förbereder nu Sverige för scenarier som tidigare har varit otänkbara, däribland höjd beredskap och i värsta fall krig. Den säkerhetspolitiska situationen i Europa har förändrats snabbt, särskilt efter Rysslands invasion av Ukraina, och detta har ökat kraven på Sveriges försvarsförmåga och beredskap. Som en följd av detta har Sveriges försvarspolitik genomgått en markant omställning, där återupprustning och förstärkning av totalförsvaret har blivit centrala delar av regeringens strategi.

Under kvällen kommer överstelöjtnant Lars Wikström, ställföreträdande regementschef och garnisonschef på Livgardet i Kungsängen, att ge oss en djupare inblick i Sveriges nuvarande beredskap. Han kommer även att diskutera hur Sveriges medlemskap i Nato påverkar landets försvarsplanering och samarbete med andra medlemsländer.

Höstkvällen startar med ett påverkansmingel i Bro Parks moderna miljö, där du får avnjuta ett glas bubbel tillsammans med gamla & nya bekantskaper. Vidare fortsätter kvällen med en trerätters middag signerad det fantastiska köket på Bro Park, där vi får lyssna till två inspirerande föredragshållare mellan rätterna.

Mellan för- och varmrätt lyssnar vi till Överste Löjtnant Lars Wikström att ge oss en djupare inblick i Sveriges nuvarande beredskap. Han kommer även att diskutera hur Sveriges medlemskap i Nato påverkar landets försvarsplanering och samarbete med andra medlemsländer. Mellan varmrätt och dessert lyssnar vi till Sparbanken i Enköpings Anders Sundström som kommer uppdatera oss gällande omvärldsekonomin.

På plats finns även Volvo Car Retail, Kungsängen som visar upp bilar och berättar om aktuella medlemsförmåner.

En fullspäckad afton som innehåller allt och lite till.

Anmälan

Anmälningstiden har gått ut. Kontakta emil.almberg@happytammsvik.se om du vill göra en sen anmälan eller har några frågor. 


Kostnad: Kostnadsfritt för dig som medlem i Företagarna
Vill du ta med en kollega/vän och betalar ni in 500kr till Företagarna Upplands-Bro, Bankgiro 156-3741

Man samåker eller tar sig till Bro Park på egen hand.



Varmt välkomna!

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.