För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Skydda ditt företag mot cyberbrott

Börjar
2024-10-21 | 17:00

Slutar
2024-10-21 | 20:30

Plats
Rådmansgatan 40, 113 57 Stockholm, Sverige | Företagarna

Kontaktperson
Joakim Holmertz
joakim.holmertz@foretagarna.se

Anmäl dig här
Vi välkomnar dig till en viktig och lärorik kväll med fokus på småföretagares säkerhet. Cyberbrott och bedrägerier blir allt vanligare, och småföretagare är ofta utsatta mål. Hur kan du skydda ditt företag? Och vad kan vi tillsammans göra för att minska den här typen av brottslighet?


Under kvällen kommer vi att diskutera hur du kan stärka ditt företags försvar mot cyberbrott. Vi vill också lyfta vikten av att våga anmäla brott och ge dig insikt i hur polisen och politiker arbetar för att minska antalet bedrägerier – en brottslighet som idag är en stor inkomstkälla för kriminella gäng.

Program

17.00 Drop-in med mat och dryck
18.00 På scenen! Jan Olsson, kriminalkommissarie och Årets Säkerhetsansvarig 2022 ger sin syn på cyberbrott och småföretagare. Företagarnas expert Tobias Adielsson leder diskussioner om säkerhet och cyberbrott tillsammans med företagare, Björn Johansson, Head of Group Fraud Prevention, Swedbank, och Per Klingvall, Chef Rådgivning, Information och Public Affairs, Stöldskyddsföreningen.
19.30 Mer mingel och nätverkande
20.30 Eventet slutar

Det här är ett utmärkt tillfälle att träffa andra småföretagare, knyta nya kontakter och samtidigt få värdefull kunskap om hur du skyddar ditt företag. Vi har begränsat antal platser, så anmäl dig så snart som möjligt!

Talare

Jan O Olsson

Jan O Olsson

Kriminalkommissarie
Tobias Adielsson

Tobias Adielsson

Expert på säkerhet och brott mot företagare
tobias.adielsson@foretagarna.se +460709831409
Björn Johansson

Björn Johansson

Head of Group Fraud Prevention
Per Klingvall

Per Klingvall

Chef Rådgivning, Information och Public Affairs
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.