För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Är du kvinna och företagare? Ta då chansen att delta på vår inspirerande nätverksträff den 24 september

Börjar
2024-09-24 | 08:00

Slutar
2024-09-24 | 10:00

Plats
Hågelbyparken, Hågelbyvägen 5, 147 43 Tumba, Sverige

Kontaktperson
Marilyn Zuill
marilyn@coraldesign.se
+46 76 210 8451

Anmäl dig här

Är du kvinna och företagare? Ta då chansen att delta på vår inspirerande nätverksträff den 24 september och lyssna på Mikaela Dyhlén som delar med sig av tre konkreta steg för att attrahera kunder och skapa flyt i din verksamhet.

Under morgonen kommer Mikaela Dyhlén visa dig hur du paketerar och säljer ditt erbjudande på ett smart sätt – så att du kan skapa frihet, flow och ekonomisk förutsägbarhet. Med bakgrund inom marknadsföring och varumärkesutveckling hjälper Mikaela Dyhlén egenföretagare till hållbar lönsamhet.

Under 45 minuter med Mikaela får du ta del av:  en stor förändring som ger dig kunder och leads på löpande band.  hur du skapar stabilitet och förutsägbarhet i företagandet med ett paketerat erbjudande.  hur du skapar ett säljsystem som fungerar.

Dessutom kommer du också få möjligheten att höra en inspirerande företagsresa från ett lokalt företag i Botkyrka. Efter programmet finns det tid för mingel så passa på att knyta nya kontakter och diskutera morgonens insikter med de andra deltagarna.

Plats: Hågelbyparken Tid: 8.00-10.00 (frukostmingel från 7.30)

Affärskvinnans nätverk är ett samarbete mellan Huddinge kommun, Botkyrka kommun, Företagarna Huddinge,NyföretagarCentrum Botkyrka Huddinge och Emma-nätverket, för att lyfta det kvinnliga företagandet.

 

Datum: 24 september
Tid: Frukost serveras från kl.7.30
Program: 8.00-10.00 Plats: Hågelbyparken, huvudbyggnaden Anmälan: foretag@botkyrka.se, meddela gärna om allergier vid anmälan


 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.