För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Framgångsrika Företag & lyxiga smaker: En dag om lojala medarbetare och exklusiv gastronomi på Såstaholm Hotell & Konferens

Börjar
2024-09-26 | 17:00

Slutar
2024-09-26 | 19:00

Plats
Såstaholm Hotell & Konferens, Såstaholms allé 12, 187 70 Täby, Sverige

Kontaktperson
Tommy Rundström
Tommy.rundstrom@tahr-kontroll.nu
073-377 88 09

Anmäl dig här

Välkommen till en inspirerande och smakfull eftermiddag på Såstaholm, där vi fokuserar på hur man bygger lojala medarbetare samtidigt som vi njuter av exklusiv gastronomi i en avslappnad herrgårdsmiljö.

Under eftermiddagen kommer vi att utforska strategier för att bygga och behålla lojala medarbetare – en avgörande faktor för långsiktig framgång i dagens konkurrensutsatta arbetsliv.

Vi har den stora glädjen att få ta del av Susanna Bellafesta som jobbar med sälj- och marknad på Såstaholm. Hon kommer berätta lite om herrgårdens historia och hur platsen idag är en inspirerande mötesplats för företag, organisationer, fester & bröllop.

Ta chansen att nätverka, dela erfarenheter och låt dig inspireras i en miljö som andas kreativitet och kultur och historia från tidigt 1900-tal.

Kostnadsfritt för dig som medlem, ickemedlemmar betalar 250kr.  No show avgift tillkommer om du inte hör av dig gällande avbokning.

Körschema 26 sept 17.00 Start med lite mat från Såstaholms exlusiva mingelmenyn

17.30 Företagarna har ordet

17.40 Såstaholm har ordet

17.50 Föreläsare Joakim Harping föreläser om lojala medarbetare.

18.15 Tävling. Vinn en Herrgårdsfika vid ditt nästa kundbesök.

19.00 Slut



Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.