För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Möt ett produktionsbolag och en entreprenörsinfluencer!

Börjar
2024-09-30 | 17:30

Slutar
2024-09-30 | 20:30

Plats
Hammarby allé 20, 120 30 Stockholm, Sverige

Kontaktperson
Mette Pagling
mette.pagling@foretagarna.se
+46 707887422

Anmäl dig här
Nu ses vi igen!

Möt ett produktionsbolag och en entreprenörsinfluencer

Företagarna Stockholms stad och Mediemerah bjuder in till företagsbesök och inspirerande föreläsning av Johan Åberg, vd och grundare av Next State och känd entreprenörsinfluencer på Linkedin och Youtube.

Produktionsbolaget Mediemerah är en av våra medlemmar i Företagarna Stockholm stad. Vi får nu möjlighet att besöka dem i deras fina lokaler i Hammarby Sjöstad. Ni kommer få höra mer om hur deras verksamhet fungerar och Företagarna informerar om höstens aktiviteter och vad som är på gång i vår organisation. Företagarna Stockholms stad bjuder såklart på gott att äta och dricka under kvällen.

Johan Åberg är entreprenör och driver företaget Next State. Han är även författare till den bästsäljande managementboken #Megadeals och driver idag ett mentorskapsprogram för framgångsrika entreprenörer. Under mottot "Vinn större affärer" sprider Johan sina insikter baserade på över 3000 säljmöten och försäljning för 150 miljoner i det egna företaget. "De flesta entreprenörer är oerhört skickliga i sin profession men riktigt usla säljare. Därför tjänar de för lite pengar. Det är oacceptabelt och det vill jag förändra", menar han. Du får garanterat nyttiga och sannolikt plågsamma väckarklockor under hans föreläsning. Du får också ta del av hans senaste bok "Vinn större affärer - Sex skiften som transformerar ditt företag utan att offra hälsa, familj eller frihet".

OBS! Alla som deltar på eventet på plats, får ett exemplar av Johans nya bok!

Det blir en fartfylld och lärorik kväll. Varmt välkommen - vi ses!

Eventet och föreläsningen med Johan Åberg kommer även att livesändas på Företagarnas Stockholms läns Facebook med start 18.15 måndag 30/9.

Obs! Begänsat antal plats, så skynda att anmäla dig!


Talare

Johan Åberg

Johan Åberg

Arrangeras av

Policy
Läs vår integritetspolicy här
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.