För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Välkommen till en spännande biokväll med entreprenörskap, samtal, kultur och mingel

Börjar
2024-09-05 | 17:45

Slutar
2024-09-05 | 21:00

Plats
Grand, Sveavägen 45, Stockholm

Kontaktperson
Anita Nordlund
nordlund.anita@gmail.com

Anmäl dig här

Varmt välkommen till en kväll med Årets företagare Lidingö, Peter Fornstam, vd och delägare i Svenska bio, som bjuder oss på exklusiv förhandsvisning av filmen ”Det kunde varit vi” -dessutom med en introduktion av filmens skapare Pär Johansson från Glada Hudik.

I Filmen ”Det kunde varit vi” ger sig Emma Örtlund och Ida Johansson ut på vägarna tillsammans med Pär Johansson i en bedagad husbil, för att ta reda på hur det var att leva med en intellektuell funktionsnedsättning i en annan tid. Det är en berättelse om upprättelse, men också om mod och livsglädje. Pär Johansson från Glada Hudik är med oss på Grand och berättar om bakgrunden till filmen. Efter filmen får vi möjlighet att ställa frågor till Pär. Läs gärna mer om filmen och se trailern på www.detkundevaritvi.se.

Årets företagare Peter Fornstam, vd och delägare i Sveriges näst största biografkedja med 42 biografer på 40 orter kommer under kvällen Peter att berätta om sin entreprenörskapsresa och arbetet med Svenska bio. Peter ser biografen som en samhällsbärare i stadsbilden där människor kan mötas för gemensamma upplevelser.

Anmälan sker i formuläret senast 2 september. Ta gärna med dig en företagargäst, du anmäler även gästen i formuläret. Först till kvarn, begränsat antal platser. Eventet är kostnadsfritt. OBS! Om du får förhinder måste du avanmäla dig så fort som möjligt och senast den 2 september. Du kan avanmäla dig direkt i bokningsbekräftelsen där det finns en "avbokningsknapp" eller mejla till nordlund.anita@gmail.com. Vid utebliven avanmälan debiteras du en no show-avgift om 150 kr.

Medlemskap alternativt kompanjonmedlemskap i Företagarna gäller dig som person. Är ni fler i företaget som vill bli medlemmar gå till formuläret ”Bli medlem i Företagarna”.  Vill du ha ytterligare information kontakta gärna vår medlemsinformatör Helen, 070-7887461 eller helen.croweblomgren@foretagarna.se.

Varmt välkomna!


Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.