För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Välkommen till Morgonsoffan med Företagarna Järfälla och Arena Järfälla

3 sep 2024, 07:00-09:30
Plats: Jakobsbergs folkhögskola, Folkhögskolevägen 1, Jakobsberg
Under Morgonsoffan får du möjlighet att affärsnätverka över en trevlig frukost följt av ett inspirerande scenprogram där vi lyfter fram unika berättelser från Järfällas företagare.

Datum: 3 september
Tid: 07:00-09:30
Adress: Jakobsbergs folkhögskola, Folkhögskolevägen 1, Jakobsberg   

Anmäl dig här!

Under morgonen får vi bland annat lyssna till Andreas Rask och Otto Lehnert på Garol Utemiljö blev välförtjänt Årets Unga Företagare i Järfälla 2024. De kommer att berättar om sin resa, hur de tacklat svårigheter med allt från pandemi till lågkonjunktur och varför de har lyckats så bra som de har. Låt dig inspireras av dessa unga entreprenörer och deras tillväxtresa!

Vi möter även Simon Nader och Mikael  Mathessis som äger Fisk & Skaldjursbilen och som blev Årets Unga Företagare i Järfälla 2022. De kommer berätta oss om sin resa från starten 2013 och den enorma tillväxt de har lyckats skapa sedan dess.

Sedan Ikea Barkarby slog upp portarna 1993 har de fungerat som en motor för hela Barkarby handelsplats och besök till kommunen i stort. Marknadschef Sara Isbäck berättar om 31 år av att inreda det svenska folkhemmet.

Glöm inte att Som medlem i Företagarna erbjuder vi dig ett unikt erbjudande på hela IKEA sortiment när du handlar med IKEA företagskonto. Läs mer här!

Morgonsoffan arrangeras av Arena Järfälla tillsammans med våra samarbetspartners Järfälla kommun och Företagarna Järfälla.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.