För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Afterwork med tema "Grönt & Hållbart"

Börjar
2024-09-19 | 16:30

Slutar
2024-09-19 | 18:30

Plats
Köpmangatan 20, 861 31 Timrå, Sverige | SWEkonomi AB

Kontaktperson
Företagarna Timrå
timra@foretagarna.se

Anmäl dig här
Nu bjuder vi in dig till höstens första afterwork och nätverksträff med Företagarna Timrå. Passa på att skapa nya kontakter och stärka befintliga relationer!

När: Torsdag 19 september, klockan 16:30 - 18:30
Var: SWEkonomi, Köpmangatan 20, Timrå

HSO - ett utvecklingsprojekt som berör de flesta

Vi gästas av  Annelie Axelsson som är huvudprojektledare för det stora regionala utvecklingsprojektet Hållbar samhällsomställning, HSO, ett utvecklingsprojekt som berör de flesta. Annelie kommer att prata om projektet utifrån näringslivets perspektiv.

”Den gröna och hållbara omställningen som pågår innebär en mängd nya möjligheter för näringsliv och företag i hela Västernorrland. Projektet fokuserar på att identifiera smarta arbetssätt, dela kunskap mellan kommunerna för att effektivisera samhällsbyggandet samt skapa förutsättningar för näringslivets ökade behov.”

Mingel och nätverk

Som alltid på våra träffar finns tid för samtal, mingel och nätverk. Vi bjuder på lättare tilltugg och har en givande eftermiddag tillsammans. Eventet är kostnadsfritt men vi behöver din anmälan för att kunna beräkna antal.

Varmt välkommen!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.