För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Gokarttävling och mingel med Företagarna Young i Västra Götaland

Börjar
2024-08-27 | 17:30

Slutar
2024-08-27 | 20:30

Plats
Borås Motorstadion, GÄDDERED 1, 515 61 Svaneholm, Sverige

Kontaktperson
Lukas Petersson
lukas.petersson@foretagarna.se
+46317454006

Anmäl dig här

Den 27 augusti bjuds företagare upp till 35 år in till en nätverksträff på motorstadion i Borås. Det bjuds på inspirerande föreläsningar, mingel, mat och gokarttävling. Om du inte vill delta i tävlingen kommer det gå att provköra bilar med vår samarbetspartner Bilia Borås BMW och fortsätta mingla i solen!

Innan tävlingen kommer vi få lyssna på Företagarnas juridiska rådgivning som kommer berätta vilka frågor som unga företagare oftast ställer. Vad är viktigt att ha med sig och vilka hinder är vanligast att stöta på?

Vi kommer också få lyssna på Emil Falk som är grundare och vd på WindowGlass Recycling, ett spännande industriföretag som återvinner fönsterglas. Emil startade sitt första bolag när han var 15 år och nu siktar han på att återvinna allt fönsterglas i världen. Vad önskar han att de visste om innan de kom i gång och vilka tips har han att skicka med till andra unga företagare?

Efter föredragningarna bjuds det på mat och gokarttävling i lag. Medlemmar och icke-medlemmar upp till 35 år i hela Västra Götaland är välkomna att delta! Passa på att träffa andra unga företagare, bredda ditt nätverk, ställ frågor till Företagarnas jurister och få en flygande start efter semesterperioden.

Samåkning: Behöver du samåka från Borås Resecentrum till motorstadion? Kryssa i det i anmälningsformuläret så återkommer vi med information.

Anmäl ditt deltagande senast den 17 augusti. Deltagande är kostnadsfritt men uteblivet deltagande faktureras med 795 kronor/person. Avanmälan mejlas till sr@foretagarna.se senast söndag 25 augusti.

Sponsorer

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.