För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Soloföretagardagen - Så blir AI din egen personliga marknadsassistent

25 sep 2024, 09:00-16:00
Plats: Tjörnbro Arena, ALMÖN 50, 471 61 Myggenäs
Är du ensam i ditt företag och tycker att det skulle vara kul att ha kickoff med fler än dig själv i en inspirerande miljö? Då ska du komma på Soloföretagardagen, vårt årligen återkommande event, som i år arrangeras på Tjörnbro Arena. Den här gången fokuserar vi på marknadsföring och AI. Du får lära dig hur du med hjälp av generativ AI kan få en egen marknadsassistent, innehållsskapare, designer och strateg som kan ta din marknadsföring till en ny nivå!

Under de senaste 1,5 åren har det varit stort fokus på utvecklingen inom generativ AI och vi har fått en rad nya verktyg som kan hjälpa oss med allt från att skriva texter, generera bilder till att designa webbsidor, analysera data och ta fram strategier.

Det här öppnar även en möjlighet för dig som soloföretagare att bli bättre på marknadsföring och skapa bättre innehåll utan att för den delen anställa ett helt marknadsteam, ta in konsulter eller anlita byråer.

Dagen kommer att bjuda på massor med inspiration, råd och praktiska tips för hur du blir bättre på marknadsföring med generativ AI. Du kommer bland annat att:

  • Få se livedemos av ett flertal olika AI-verktyg
  • Se exempel på innehållsskapande med generativ AI
  • Testa på att experimentera själv med olika verktyg
  • Få en uppdatering dig kring viktiga trender inom AI
  • Få tips på hur du kan knyta ihop allt i din marknadsföring

Föreläsningar kommer under dagen varvas med workshops där du kommer att få möjlighet att experimentera med olika AI-verktyg. Det kommer självklart också finnas möjligheter att diskutera, ställa frågor och dela erfarenheter.

Med oss för att leda Soloföretagardagen har vi Tony Hammarlund som är marknadsförare, föreläsare och innehållsskapare. En del känner garanterat till honom från hans podcast och nyhetsbrev om digital marknadsföring. Tony jobbar även mycket med AI och kör bland annat den populära livestream-serien AI-träning för marknadsförare.

Läs mer och köp din biljett på vår eventsida

Partner: Almi Väst
Vårt uppdrag är att ge västsvenska små och medelstora företag de bästa förutsättningarna för att lyckas med sitt företagande. Vi erbjuder lån, affärsutveckling och riskkapital till företag som vill och kan utvecklas och växa hållbart.  www.almi.se/väst

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.