För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

#företagarpodden #224: Så ska restaurangerna klara krisen

Hur ser situationen ut för Sveriges restaurangföretagare? Och vilka regelförändringar behövs för att hjälpa företagare ur krisen? Detta tar vi reda på i veckans avsnitt av #företagarpodden.
Gunther Mårder och Pontus Frithiof.

Många restauranger upplever en tuff tid, vissa tvingas stänga medan andra har hittat nya affärsmöjligheter i form av matleveranser och take away. Hur kan vi göra för att hjälpa denna viktiga bransch?

Den här veckan får Günther besök i studion av krögaren och entreprenören Pontus Frithiof. Han har fått priser som årets krögare, årets affärskrog samt tilldelats Gastronomiska Akademins Guldmedalj. I podden berättar han om hur du ska tänka som krögare för att klara krisen och ger sina bästa tips till aspirerande företagare.


Krispaketen har haft stor påverkan på småföretagares regelbörda. Hur ska man tänka framåt för att inte fastna i byråkrati? Och vilka förändringar krävs? Företagarnas expert på regelförenkling, Helena Fond, gästar podden och delar med sig av allt du behöver veta om bland annat förmånsbeskattning och personliggare.

 

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.