För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hörseln i fokus hos Årets Unga Företagare i Vellinge

Publicerad 30 maj 2024
– Som egenföretagare kan jag säkerställa att patienternas hörselhälsa alltid står i fokus, säger Iman Khoshnaw från HörBra hörselklinik.
Årets Unga Företagare till vänster i bild.

Audionomen med en stor passion för hörselvård valde att bli egenföretagare för att kunna erbjuda sina patienter den högsta kvalitén på vård och produkter.

– Genom att driva min egen klinik kan jag förbli oberoende av specifika leverantörer, vilket ger mig friheten att välja de bästa tillgängliga lösningarna och produkterna för varje individ. Det möjliggör en skräddarsydd vård som möter patienternas behov, säger Khoshnaw.

De är en auktoriserad hörselklinik i Skåne, vilket innebär att de arbetar på uppdrag av Region Skåne. På kliniken erbjuds hörselundersökningar, hörselrehabilitering, förebyggande hörselskydd samt arbetsplatsanpassning för personer med hörselnedsättning.

– Det som gör oss unika är framför allt att vi är leverantörsoberonde. Vi erbjuder också professionella utbildningar för vårdpersonal, vilket säkerställer att de har den senaste kunskapen för att effektivt stödja sina patienter, säger Khoshnaw.

Framtidsvisionen är att växa, utvecklas och att nå ut till ännu fler samtidigt som man erbjuder bästa möjliga hörselvård.

Vad i ditt företagande gör dig mest stolt?

– Möjligheten att skapa någonting från grunden och se det växa till en framgångsrik verksamhet. Att kunna erbjuda innovativa lösningar i människors liv som gör skillnad, säger Khoshnaw.

Vilket är ditt bästa företagartips?

– Våga drömma stort, med hårt arbete och passion kan man uppnå stora mål, avslutar Khoshnaw.

Fler nyheter från Företagarna