För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Energi & inspiration för framtiden!

Publicerad 4 okt 2024
Vilken fantastisk uppslutning det blev när Företagarna Sjöbo bjöd in till ett W-event!
20-talet kvinnor samlades och blev inspirerade för framtiden!

Förutom deltagare från Sjöbo kom engagerade företagare även från Skurup, Österlen, Tomelilla, Höör och Kristianstad – totalt 23 drivna kvinnor som samlades på vackra Bjärsjölagårds slott.

Dagen inleddes med ett trevligt frukostmingel där alla fick möjlighet att nätverka och dela erfarenheter. Därefter bjöds deltagarna på en inspirerande föreläsning av Camilla Wydeen, som delade med sig av sin entreprenörsresa. Efter föreläsningen fortsatte diskussionerna i grupp, där man delade tips och idéer kring företagande. Det blev ett uppskattat inslag som gav alla ny energi och inspiration inför framtiden.

Företagarna W SJöbo 3.jpg

Dagen avrundades med intressanta diskussioner om ämnen som ledarskap, marknadsföring, avtal och prissättning – viktiga frågor för både enmansföretag och större bolag.

Dessutom delades priset till Årets Nyföretagare i Sjöbo ut till Caroline Stenhuse från Fenix Trädgård och fastighetsskötsel, som inte kunde närvara på Företagargalan. Ett stort grattis till Caroline!

Företagarna W SJöbo 5.jpg

Stort tack till alla som kom och deltog!

Fler nyheter från Företagarna