För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Han blev Årets Företagare i Vansbro 2021

Publicerad 6 jul 2021
Det blev bygg- och betongföretaget SKMA Anläggnings AB, vd, Mattias Magnusson som nu har korats till Årets Företagare i Vansbro 2021.
Foto: Sofie Enander.

Nu har äntligen Årets Företagare i Vansbro 2021 korats! Det blev Mattias Magnsson som äger och driver bygg- och betongföretaget SKMA Anläggnings AB, som fick ta emot priset. På plats var Företagarna Vansbros ordförande Cayenne Cranning som tillsammans med Sofie Enander från styrelsen korade vinnaren. 

- Jag hade ingen aning. Jag vart absolut paff, säger han vid prisutdelningen på restaurang Flottaren där vänner och inbjudna samlats, säger han till DT.se

Mattias startade sin firma 2013 och det har gått bra hela vägen även om det gått något sämre resultatmässigt senaste året så har företaget nu fler anställda än någonsin, 18 med Mattias, uppger tidningen.

- Vi har haft så otroligt mycket jobb i Sälen, det fortsätter i höst samt med jobb i Uppsala. Framtiden ser riktigt bra ut.

Nomineringen löd:

"Företaget utför arbete inom bygg, betong samt htc-slipning av betonggolv, från grund till färdig byggnad. De bedriver även uthyrning av både maskiner och verktyg inom samma område. Under en relativ kort tidsperiod har företaget expanderat till ett nationellt företag med en jämn och stabil utveckling. Med en bred kunskap inom sin bransch har företaget arbetat sig till en god ekonomisk hållbarhet med stor potential och möjlighet till utveckling."

Stort grattis till Mattias som nu kommer att göra upp i regionsfinalen i höst!

Fler nyheter från Företagarna