För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Styrka och framtidsanda prisas hos Årets Företagare i Region Dalarna

Publicerad 27 aug 2024
Andreas Pernhall, Inger Klangebo och Richard Mårtensson Adin på Human & Heart HR AB är Årets Företagare i Region Dalarna 2024. Årets Unga Företagare i Region Dalarna är Victor Blomberg och Niclas Henriksson på Smart Produktion Sverige AB.
Företagarna bakom Human & Heart HR AB Smart Produktion Sverige AB blev de regionala vinnarna i Årets Företagare i Dalarna 2024.

Region Dalarnas näringsliv hyllades under tisdagen på Residenset i Falun, när regionsfinalen av Årets Företagare gick av stapeln.

Landshövding Helena Höij hälsade gästerna välkomna medan det serverades bubbel och snittar.

Dalarna 2 2024-08-27 at 19.57.10.jpeg

Under middagen tog regionchef Johan Södergren över mikrofonen för att presentera och intervjua de nominerade företagarna.  Regionråd Birgitta Sacrédeus som höll ett inspirerande tal innan det pristagarna korades.

Årets Företagare i Region Dalarna 2024 är Andreas Pernhall, Inger Klangebo och Richard Mårtensson Adin på Human & Heart HR AB med motiveringen:

Dalarna 3 2024-08-27 at 19.57.13.jpeg

”Med en affärsidé sprungen ur egna erfarenheter har detta företag visat ett stort engagemang för social hållbarhet och ett humant arbetsliv. Genom att växa organiskt med egna medel och upprätthålla god lönsamhet, har de visat styrka och uthållighet.

De har lärt sig av misstagen längs vägen och är idag specialiserade inom fyra områden, vilket vittnar om deras förmåga att anpassa sig och utvecklas. Företaget är en förebild för andra entreprenörer i Dalarna och Sverige.”

Dalarna 6 2024-08-27 at 19.57.15.jpeg

Årets Unga Företagare i Regon Dalarna 2024 är Victor Blomberg och Niclas Henriksson på Smart Produktion Sverige AB, med motiveringen:

”Med sann entreprenörsanda har detta företag vågat smalna av sin målgrupp och erbjuder sina tjänster till en bransch de verkligen kan. Genom att hjälpa en traditionell bransch med framtidens verktyg, visar de inte bara en djup förståelse för sina kunders behov utan också en imponerande förmåga att innovera.

Företaget har visat stora möjligheter att växa och utmärker sig som en inspirationskälla för andra unga företagare i Dalarna.”

Vi grattar Region Gävleborgs vinnare oh önskar varmt lycka till i riksfinalen den 11 oktober.

Dalarna 7 2024-08-27 at 19.57.17.jpeg

Företgagarnas regionchef Johan Södergren,  regionråd Birgitta Sacrédeus och landshövding Helena Höij tillsammans med Årets Unga Företagare i Region Dalarna 2024, Victor Blomberg på Smart Produktion Sverige AB och Årets Företagare i Region Dalarna, Inger Klangebo, Andreas Pernhall och Richard Mårtensson Adin på Human & Heart HR AB. 

Läs om alla nominerade till Årets Företagare i Region Dalarna 2024!

Foto: Maria Tunhult, regionsamordnare, Företagarna.

Fler nyheter från Företagarna