För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Lyckad företagskväll i motivationens tecken

Publicerad 15 okt 2024
Ett 40 tal företagare slöt upp när Företagarna Vansbro ordnade en företagskväll med temat motivation.

Intentionen var att träffas på värdshuset Flottaren, ha trevligt och äta god mat. Förväntningarna överträffades och deltagarna hade en mycket trevlig kväll där många bra saker vi gör i kommunen lyftes.

Huvudnumret för kvällen var att dela ut pris (blommor, diplom och statyett) till årets företagare och till årets unga företagare. Därtill så var det flera företag, politiker, företrädare från kommunen och talanger från Vansbro Next som mikropitchade och berättade både via video och live om vad stödet från Vansbro Next har betytt för dem.

Bild från Flottarkvällen Företagarna .jpg

Företag hyllades
Kvällen startade med en hyllning till de 625 små- och medelstora företag som finns i Vansbro kommun. Styrelsen i Företagarna Vansbro presenterades och hade fem styrelsemedlemmar på plats. Näringslivschef Oskar Lundgren fortsatte att tala om betydelsen av samarbete i kommunen och om företagsnätverket Vansbro Next. Jan Palander tog vid och berättade om uppstarten av nätverket och det gick inte att ta miste på hans glädje över att det fortfarande finns och att det lever vidare. Nätverkets syfte är att stötta unga talanger från Vansbro i idrott, kultur och entreprenörskap.

 

 

 

 

Bild Vansbro Next från Flottarkvällen företagarna .jpg

Glada videohälsningar
De förstavideohälsningarna kom från Julia Svan som var den allra första talangen att få stipendiet och från Hugo Ström. Kvällen fortlöpte sedan med videohälsningar från Stephanie Elofsson-Jägmo och Cecilia som gjorde ett mycket uppskattat inslag och plötsligt dök kantorn (från talang) upp och lockade till många skratt. Fredrik Lexfors och Per Olsson spelade sedan vidare under kvällen vilket var mycket uppskattat. Vansbrosimningen hade talarplats och berättade om de planer som finns framöver för målområdet och om deras annalkande 75 års jubileum.

Talanger på plats
Scenen äntrades sedan av Elise Käck Hermansson och Michelle Cranning Hillgren som berättade om hur deras vardag ser ut i sina olika satsningar. Alla de företag som finns i nätverket hyllades och inslaget var mycket uppskattat.

 

 

Vinnare årets företagare 2024.jpg

Pris till årets företagare och årets unga företagare delades ut
När det sedan var dags för att dela ut priset till årets företagare och årets unga företagare så var det två mycket hedrade och tagna pristagare som tog emot sina priser. Det var Stefan Jakobsson, Ica Supermarket AB som tog emot årets företagare och Isabelle Nilsson, WD Wellness som tog emot priset till årets unga företagare. I år var det rekordmånga nomineringar till priserna och årets jury har haft fullt upp.

När det närmade sig kaffe och kaka så kom fler videohälsningar från Tilda Ström och Moa Ihlar. Moa som i sin hälsning meddelade att hon mer än gärna deltar i nästa års prisutdelning.

Uppskattad kväll
Företagarna Vansbro var mycket nöjda med uppslutningen, engagemanget och att kvällen var så uppskattad av de som deltog. 

// Cayenne Cranning ordförande Företagarna Vansbro

Fler nyheter från Företagarna