För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De är Årets Företagare i Region Gävleborg 2024

Publicerad 26 aug 2024
Jörgen Persson och Monitor ERP Systems AB utsågs under måndagen till Årets Företagare i Gävleborg 2024. Årets Unga Företagare i Gävleborg blev Gästrike Sol Konsult AB.
Jörgen Persson och Monitor ERP Systems AB är Årets Företagare i Gävleborg 2024.

Det blev en fantastisk kväll på Gävle Konserthus för företagare, föreningar och nominerade till titeln Årets Företagare i Gävleborg 2024.

Gävleborg 3. 2024-08-26 at 20.07.08.jpeg

Efter mingel och mousserande vin hänvisades gästerna till bords av regionchef Johan Södergren och regionsamordnare Maria Tunhult. Gävle gourmetservice serverade en härlig middag och Johan Södergren sade några ord om tävlingen Årets Företagare.

De nominerade fick svara på lite frågor och Katrien Vanhaverbeke,
regionens utvecklingsdirektör, höll ett inspirerande tal innan det var dags att kora vinnarna.

Jörgen Persson utsågs till Årets Företagare 2024 i Region Gävleborg 2024 med Monitor ERP Systems AB.

Motiveringen lyder:

”I en spännande och växande bransch har detta företag tagit en marknadsledande position och satt både Gävleborg och Hudiksvall på den internationella kartan. Samtidigt visar de ett stort och omvittnat samhällsengagemang både lokalt och regionalt, vilket främjar lokal tillväxt, framtidstro och gemenskap.

Genom att vara en förebild och inspiration för många andra företagsledare i länet och landet, bidrar de inte bara till näringslivets utveckling utan också till ett starkare samhälle.”

Hanna Hedlund och Kristoffer Hedman korades till Årets Unga Företagare i Gävleborg 2024 med företaget Gästrike Sol Konsult AB, De hjälper företagare och privatpersoner att hitta skräddarsydda solenergilösningar för en grönare framtid.

Gävleborg 1. 2024-08-26 at 20.07.11.jpeg

Vinnarmotiveringen lyder:

”Genom att ta täten i grön omställning och hållbar energiförsörjning, har detta företag etablerat sig som en ledare inom förnybar energi. Deras skräddarsydda lösningar vittnar om en stark kund- och kvalitetsfokus. Genom att analysera kundernas behov noggrant, levererar de effektiva och kostnadsbesparande solenergilösningar, vilket ökar medvetenheten om förnybar energi i regionen.

För sitt innovativa tänkande, miljöengagemang och förmåga att skapa nöjda kunder, är de en förebild för andra unga företagare i Gävleborgs län.”

Läs om alla nominerade till Årets Förteagare i Gävleborg 2024!

Vi grattar Region Gävleborgs vinnare oh önskar varmt lycka till i riksfinalen den 11 oktober.

Fler nyheter från Företagarna