För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De kan bli Årets Företagare i Gävleborg 2024

Publicerad 12 jul 2024
Nu står det klart vilka lokala entreprenörer som får göra upp om titeln Årets Företagare i Gävleborg 2024.

Nu är de sista kommunfinalisterna korade. I regionalfinalen 26 augusti kommer det att avgöras vem som blir Årets Företagare i Gävleborg 2024.

Vår första nominerade är Anna Danielsson som driver Smyckevalvet by Anna Danielsson AB i Gävle sedan tio år tillbaka. Hon är uppväxt inom yrket och tillverkar sina smycken av återvunnet guld eller silver som hon kombinerar med ädelstenar. Utmärkelsen Årets Företagare i Gävle fick hon ta emot under festligheter i Gasklockorna i april.

ÅF GÄVLE.jpg

I Sandviken utsågs Anders Wangelin till Årets Företagare med företaget Nytt och Läst AB, en bokhandel som blivit en mötesplats och har en viktig roll i Sandvikens Statskärna.

ÅF + ÅUF Sandviken.jpg

Till Årets Unga Företagare i Sandviken utsågs Hanna Hedlund och Kristoffer Hedman. Med sitt företag Gästrike Sol Konsult AB hjälper de kunder att hitta skräddarsydda solenergilösningar för en grönare framtid.

I Ockelbo utsågs Pernilla Hålén till Årets Företagare med sin verksamhet Freimans Padel. Pernilla hyllas för sin stora drivkraft och sitt engagemang.

ÅF + ÅUF Ockelbo.jpg

Martin Gunnarsson och hans företag Sustainabil blev Årets Unga Företagare i Ockelbo. Martin gör det lättare för människor att välja fossilfritt genom att bygga om fordon, hyra ut biogasbilar och ge tips anpassade för kundens plånbok.

I Söderamn utsågs Bosse Willysson på WB Plåt & Tak till Årets Företagare, bland annat för det sociala engagemang han ger sina anställda och sitt arbete för att främja landsbygden.

ÅF + ÅUF Söderhamn.jpg

Oliver och Ludvig Engqvist fick ta emot utmärkelsen Årets Unga Företagare i Söderhamn med sin verksamhet Fordonspartner. De har ett välmående, växande företag och är bra förebilder för unga entreprenörer.

Ulf Dagh utsågs till Årets Företagare i Bollnäs med företaget Motorcenter i Hälsingland AB efter att ha vuxit ur sina lokaler fler än en gång. De har kundernas förtroende, och i kundkretsen finns både lokala föreningar och sponsorskap.

ÅF + ÅUF Bollnäs.jpg

Bollnäs Rör AB, med Johan Karismaa i spetsen,  fick utmärkelsen Årets Unga Företagare för sin målmedvetenhet och sitt engagemang som fått företaget visa på god omsättning trotts att de är nya i sin bransch.

I Hudiksvall utsågs Jörgen Persson och Monitor ERP System till Årets Företagare för stora framgångar och ett gediget arbete med bra ledarska och betydelsefulla bidrag till samhället.

ÅF Hudiksvall.jpg

Stefan Strandell Business AB fickta emot utmärkelsen Årets Företagare i Ljusdal 2024 för sitt arbete med att driva en modern servicestation. Han startade med Esso, har gått via Statoil till dagens OKQ8. Stefan Strandell följer den intensiva branschutecklingen och har fått flera utmärkelser. 

ÅF + ÅUF Ljusdal.jpg

Niklas Hemström blev Årets Unga Företagare i Ljusdal med sitt företag Järnhuset AB, en knutpunkt i Ljusdal där han en gång började som sommarjobbare.

Woxnadalen korade Lingbo Kulturfönster till Årets Företagare, för deras unika sätt att kombinera traditionellt hantverk med modernt arbetssätt och våga satsa stort på framtiden med stora investeringar.

Första bild.jpg

Nu laddar vi för regionsfinalen på Konserthuset i slutet av augusti. 

Fler nyheter från Företagarna