För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Frisörmästaren i Hylte hyllas av Företagarna - Koras till Årets Inspiratör

Publicerad 6 jul 2021
Frisören Emilie Calais har utsetts till årets inspiratör i Hylte kommun.
Emilie Calais har fått ta emot två priser det senaste året för sitt entreprenörskap.

Med anledning av pandemin har Hylte kommun och Företagarna i Hylte under en period delat ut olika priser till lokala entreprenörer. Nu har även Årets Inspiratör utsetts och det blev frisören Emilie Calais.

- Man blir så himla stolt. Jag känner mig också glad över att bli uppmärksammad efter att ha jobbat stenhårt det här året, säger Emilie till Hallandsposten. 

"Engagerad frisörmästare och entreprenör"

Emilie Calais öppnade sin salong i Torup förra året och har nu, knappt ett år senare, redan hunnit prisas två gånger för sitt engagemang. På Internationella kvinnodagen fick hon pris av Centerkvinnorna från Unnaryd och förra veckan var det Företagarna Hylte som dök upp med ytterligare en utmärkelse, uppger Hallandsposten.

- Det är två priser på kort tid och jag kommer inte ens härifrån. Det visar väl på att det är lite nya krafter som kommer, säger företagaren och fortsätter:

- Jag ska inte säga avsaknad av ödmjukhet, men jag tuffar på rätt hårt och försöker se vad man kan göra som andra kanske inte har gjort.

Stort grattis än en gång Emilie Calais!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna