För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Pressmeddelande: Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Jönköpings län 2024 är utsedda!

Publicerad 27 aug 2024
Idag delade landshövding Brittis Benzler ut priset Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Jönköpings län.
Från vänster: Årets Företagare Niclas Fotsjö och Andreas Simonsson, Interal AB och Årets Unga Företagare Jonna Gustafsson, Essnce

Priset Årets Företagare gick till Andreas Simonsson och Niclas Fotsjö och företaget Interal AB. Priset Årets Unga Företagare gick till Jonna Gustafsson, Essnce.

– Våra pristagare är utmärkta förebilder för regionens företagande. Båda pristagarna ligger i framkant och utvecklar sin bransch. Våra vinnare sätter verkligen Jönköpings län på kartan, säger Frida Boklund, regionchef Företagarna.

– Kreativitet, ett genuint intresse och förmågan att fokusera kännetecknar våra vinnare. Framgångsrika och innovativa företag är en förutsättning för att Sverige och Jönköpings län ska fortsätta utvecklas, säger landshövding Brittis Benzler.

Juryns motiveringar:

Årets Företagare i Jönköpings län 2024

I en värld där innovation och beslutsamhet går hand i hand, har årets pristagare visat enastående förmåga att omvandla utmaningar till möjligheter. Med en vision som sträcker sig bortom det traditionella har detta företag konsekvent arbetat för en dynamisk och framåtblickande verksamhet. Deras insatser präglas av en strävan efter excellens där teknik och mänskligt kapital samverkar. Genom strategiska investeringar och en djup marknadsförståelse har de byggt en robust plattform för framtida tillväxt. Ledarskapet är exceptionellt, där varje medarbetare ges möjlighet att blomstra och bidra till den gemensamma visionen. Årets Företagare i Jönköpings län är ett lysande exempel på hur beslutsamhet, innovation och ledarskap leder till framgång. 

Årets Företagare Jönköpings Län 2024 är Andreas Simonsson och Niclas Fotsjö och företaget Interal AB

Årets Unga Företagare i Jönköpings Län

I en tid där unga entreprenörer står i frontlinjen för förändring har årets unga företagare visat en imponerande förmåga att omvandla passion till framgång. Med en stark vision och beslutsamhet har detta företag etablerat sig som en framträdande aktör inom sin bransch, och kombinerat kreativitet med affärsskicklighet. Deras tydliga tillväxtstrategi och djupa förståelse för kundernas behov, tillsammans med satsningar på digital marknadsföring, har ökat deras synlighet och byggt en lojal kundbas. Ledarskapet har inspirerat och engagerat teamet, vilket varit nyckeln till deras framgång. Årets Unga Företagare i Jönköpings län är ett mycket gott bevis på hur passion och affärsskicklighet kan leda till framgång. 

Årets Unga Företagare Jönköpings Län 2024 till Jonna Gustafsson och företaget Essnce.

Vinnarna går nu direkt till den stora nationella finalen i Stockholm den 11 oktober och tävlar om Årets Företagare och Årets Unga Företagare Sverige 2024.

För ytterligare information eller frågor, kontakta:

Regionchef Frida Boklund, 0768-86 82 99 eller frida.boklund@foretagarna.se

 

Fler nyheter från Företagarna