För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Klimatveckan 2024 - Inspirerande medlemsevent hos Footly

Publicerad 15 okt 2024
Under Klimatveckan 2024, arrangerade Företagarna Jönköpings län och Företagarna Jönköping tillsammans med Footly ett inspirerande medlemsevent i samarbete med Frida Moberg från Klimatredo.

Det hela ägde rum på Footlys anläggning i Taberg, och syftet var att belysa hur företag och individer kan använda klimatkrisen som en konkurrensfördel.

Eventet, som riktade sig till både företagare och allmänheten, hade ett starkt fokus på hållbarhet och klimatstrategier. Erik Vaim, VD på Footly, betonade hur deras vision handlar om att balansera mänsklig konsumtion med planetens resurser.

- "Vi strävar efter att människor ska använda de produkter som finns på ett hållbart sätt och samtidigt minska klimatpåverkan," sa Erik under sitt anförande.

Frida Moberg bidrog med viktiga insikter kring klimatanpassning, och hur systematiska klimatåtgärder inte bara kan skydda företag från negativa klimatpåverkningar, utan också stärka deras konkurrenskraft.

-"Klimatarbete handlar inte bara om att undvika risker, utan också om att ta tillvara på de möjligheter som uppstår," förklarade Frida.

Efter presentationerna erbjöds deltagarna en rundtur på Footlys anläggning samt en möjlighet att nätverka över en hållbar måltid. Sammanfattningsvis var evenemanget en succé som inspirerade deltagarna att tänka mer proaktivt kring hållbarhet och klimatanpassning​.

Fler nyheter från Företagarna