För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Vaggeryd 2024

Publicerad 3 sep 2024
Den 31 augusti samlades vi för att hylla två enastående individer, Carl-Johan Bertilsson och Ulrica Björnhag, som med sitt engagemang och sin passion har blivit förebilder för oss alla. De har just utsetts till Årets Företagare 2024 i Vaggeryds kommun – en välförtjänt utmärkelse som inte bara erkänner deras affärsmässiga framgång, utan också deras djupa engagemang för hållbarhet och samhällsnytta.

När jag flyttade till Vaggeryd och läste matsedeln så blev jag stolt över att barnen får äta närprucerat kött från glada djur. I en tid när det klagas på både kött och skolmat är detta en motvikt.

Carl-Johan och Ulrica har visat oss att företagande handlar om mer än bara affärer; det handlar om att bygga något som varar, något som gynnar både vår miljö och vårt samhälle. 

Genom sin innovativa verksamhet, som bland annat inkluderar världens mest fossilfria kött, har de satt en ny standard för vad som är möjligt inom den gröna näringen och besöksnäringen. Deras arbete påminner oss om vikten av att förena hållbarhet med affärsmässig framgång.

Deras resa är ett inspirerande exempel på hur entreprenörskap kan förändra världen. Genom att skapa arbetstillfällen, främja biologisk mångfald och utveckla produkter av högsta kvalitet, har de inte bara bidragit till vår ekonomiska utveckling utan också till att bevara och stärka vår landsbygd. De visar oss att när vi satsar på våra idéer med hjärta och beslutsamhet, kan vi uppnå något verkligt betydelsefullt.

Låt oss alla ta med oss den inspiration som Carl-Johan och Ulrica ger oss. Låt deras framgångar påminna oss om vikten av att våga drömma stort, att sträva efter att göra en positiv skillnad och att aldrig ge upp på våra visioner. Tillsammans kan vi skapa en framtid där hållbarhet och framgång går hand i hand.

Grannen Lars-Göran Harrysson representerade vinnarna som i sann entreprenörsanda befinner sig på annan ort för att skörda fler priser.

Stort grattis Carl-Johan Bertilsson och Ulrica Björnhag, våra förebilder, våra Årets Företagare i Vaggeryd  2024! 

Daniel Franzén, Företagarna Jönköping & Vaggeryd

Fler nyheter från Företagarna