För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Kronoberg är stolta medlemmar

Publicerad 18 jun 2024
Johanna och Jonathan Haglund, Kongamek AB i Tingsryds kommun vann länsfinalen i Kronoberg av Årets Företagare och får tävla mot landets bästa företagare i riksfinalen i Stockholm i oktober. För dem är det självklart att vara medlemmar i Företagarna.

- Som medlem i Företagarna får vi möjligheten att samverka med andra duktiga företagare i kommunen som vi inte hade kommit i kontakt med annars. Det bidrar till ett erfarenhetsutbyte som stärker vårt eget företag men också företagsamheten i stort i regionen.

 

- Genom en stark företagsamhet i regionen lägger vi grunden för ett välmående näringsliv där vi tillsammans kan främja fler till att driva företag och öka antalet arbetstillfällen i kommunen.

 

Vad har det betytt för er att ni blev Årets Företagare i Tingsryd och även i hela i Kronoberg och nu få tävla i riksfinalen mot de bästa i Sverige? 

- Priset är ett kvitto på det jobb vi alla tillsammans gör på Kongamek. Utan våra medarbetare hade det aldrig varit möjligt, och det är fint att vi tillsammans kan uppmärksammas för det arbete vi gör, gjort och kommer att göra tillsammans. Det ger oss energi att fortsätta på den inslagna vägen att sätta medarbetaren i fokus. Mår man bra, går det bra.

 

Vilket är ert bästa konkreta tips till nya företagare för att lyckas och nå framgångar?

- Se till att omge dig med bra människor och bygg företaget tillsammans med dem. Ha tydliga mål och stoppa in tiden som krävs för att nå dem.

 

Från Företagarna Växjö Tingsryd Lessebo säger vi stort grattis till Johanna och Jonathan och håller tummarna i riksfinalen i höst.

 

Så här enkelt blir du också medlem i Företagarna.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna