För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Styrelsemöte hos Företagarna Markaryd: Fokus på kunskap och framtidens möjligheter

Publicerad 8 okt 2024
Under det senaste styrelsemötet hos Företagarna Markaryd diskuterades flera viktiga frågor som kommer att forma vår verksamhet framöver. Ett av de största besluten var att vi under resten av 2024 kommer att lägga stort fokus på att sprida kunskap till våra medlemmar – och även till dem som ännu inte är medlemmar.

Som en del av detta arbete kommer vi att i januari 2025 bjuda in till en inspirerande kväll för alla företagare, där vi går igenom hur du kan dra maximal nytta av ditt medlemskap i Företagarna. Oavsett om du redan är medlem eller funderar på att bli det, kommer du att få praktiska tips på hur du kan öka ditt företags framgång genom nätverkande, rådgivning och andra förmåner som erbjuds. Håll utkik efter mer information och en inbjudan efter årsskiftet!

Utöver detta diskuterade styrelsen också två viktiga lokala frågor: akutsjukhuset i Ljungby och Folkhögskolan, som båda har stor betydelse för vår kommun och näringslivets framtid. Vi fortsätter att bevaka utvecklingen och kommer att engagera oss för att dessa verksamheter ska stärkas och utvecklas i linje med företagens behov i Markarydsområdet.

Avslutningsvis kan vi konstatera att 2025 ser ut att bli ett riktigt företagarår för Företagarna Markaryd. Med många spännande initiativ och projekt på gång ser vi fram emot ett år där våra företag växer och stärker sina positioner både lokalt och regionalt.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna