För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Luleå söker en kreativ och energifylld projektledare

Publicerad 6 aug 2024
Projektledare för centrumutveckling - Är du personen vi söker?

Uppdraget

Företagarna Luleå söker en kreativ och energifylld projektledare som ska vara med och utveckla Luleå centrums attraktivitet och bidra till en ökad aktivitet för Luleå centrums handel. Vår ambition är att genom samverkan göra Luleå centrum mer levande och bli det självklara målet för handel och besök. Tjänsten innebär att du har en både strategisk och operativ roll och fungera som en länk mellan kommunen och övriga intressenter. Tjänsten är en projektanställning på tre år. 

Rollen
Du har ett övergripande operativt ansvar för planering och genomförande av aktiviteter som skall bedrivas inom ramen för projektet. Du är aktiv och drivande i att attrahera och få med fler företag och organisationer att vara en del av projektet. Du skapar lång- och kortsiktiga aktivitetsplaner, budgetarbete, uppföljning, redovisning och intern och extern kommunikation. Rollen innebär att vara ”spindeln i nätet” för de som på olika sätt påverkar centrum och stadskärnan. Styrelsen för Företagarna Luleå kommer att finnas tillgänglig som ett bollplank för dig i ditt arbete. 

Din profil

Som person är du driven, energisk och lösningsorienterad. Service är ett ledord för dig. Du är strukturerad, håller deadlines, tar ansvar och är samtidigt kreativ. Erfarenhet från projektledning och försäljning är meriterande och du drivs av att arbeta mot tydliga mål. Du är social och kan kommunicera i tal och skrift med flera olika målgrupper. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. 

Tillträde senast 1 oktober eller enligt överenskommelse. Skicka din ansökan till  lulea@foretagarna.se. Vi vill ha din ansökan senast den 20 augusti. Vid förfrågan kontakta Karin Klockare 070-6281510 eller Veronica Apelqvist 070- 3181288.

Företagarna logotyp. Svart. Lokalförening.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna