För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De kan bli Årets Företagare i Region Örebro 2024

Publicerad 21 aug 2024
Nu står det klart vilka lokala entreprenörer som får göra upp om titeln Årets Företagare i Region Örebro 2024.

Den 3 september är det dags för den stora regionsfinalen  där vi får veta vem som blir Årets Företagare i Region Örebro 2024.

Först ut bland finalisterna är Årets Företagare i Örebro, Jenny Helldén & Marie Lindqvist-Pahlstad med Zilenzio AB. De har lyckats förändra ljudlandskapet för många företag genom sina genomtänkta, formgivna lösningar för ljudabsorption. Företaget har fokus på kvalitet och design och och tar aktivt ansvar för miljön genom att konsekvent prioritera hållbarhet.

ÅUF + UF Örebro.jpg

Årets Unga Företagare i Örebro är David Lundgren på Refurbly AB, ett företag som specialiserar sig på att renovera och sälja begagnade mobiltelefoner och surfplattor. Företaget, som grundades 2019, inspirerar till ett nytänkande i branschen och bevisar att affärsframgång och miljöhänsyn kan gå hand i hand.

Årets Företagare i Lekeberg är Theresa och Mikael Boman med Brightec Group AB. Theresa och Michael har under det senaste decenniet omstrukturerat familjeföretaget och inriktat verksamheten mot teknologi och innovation, vilket har stärkt Brightecs position på marknaden och säkerställt dess framtid.

ÅUF + UF Lekeberg.jpg

Årets Unga Företagare i Lekeberg är Veronica Rasch och företaget RASCH your beauty stylist och Årets Företagare i Lekeberg är Theresa och Mikael Boman med Brightec Group AB.

Årets Unga Företagare i Lekeberg är Veronica Rasch och företaget RASCH your beauty stylist. Veronica har ett stort engagemang för kvalitet och perfektion samt en stark vilja att dela med sig av sin kunskap för att på så sätt bidra till branschens fortsatta utveckling. Med en kombination av högkvalitativa tjänster, prisvinnande tekniker och ett personligt bemötande, har företagaren verkligen satt sin salong på Sverigekartan som ett föredöme inom skönhetsvård.

Årets Företagare i Nora är Veronica Carlsson och Erik Lindeberg. Duon bakom Bryggerikrogen i Nora har skapat en levande och välkomnande plats för gemenskap och kulinarisk njutning. Veronica och Erik har kombinerat traditionella smaker med innovativa koncept och skapat unika matupplevelser som lockat både lokalinvånare och besökare från när och fjärran. På Bryggerikrogen används lokala råvaror. Fokus ligger på hållbarhet och en strävan efter att främja både ekonomisk tillväxt och miljömedvetenhet.

ÅF Nora.jpg

Veronica Carlsson, som sedan i våras är ensam ägare till Bryggerikrogen, tog emot utmärkelsen.

Årets Företagare i Askersund är Håkan Persson, Daniel Persson och Erik Persson med familjeföretaget H. Persson Skogsavverkningar AB. Företaget har under sin 35-åriga historia jobbat målmedvetet, framgångsrikt och långsiktigt, vilket gjort dem till en betydande aktör i Mellansverige. Företaget har god tillväxt och generationsväxling som nyligen skett inom verksamheten bäddar för många års fortsatt blomstrande företagande.

Askersund 1.jpg

Årets Företagare i Kumla är Torbjörn Appelqvist och Olof Carlsson på Plåtteknik i Kumla AB, ett företag som imponerar genom att erbjuda en kompletta legoleveranser av plåtbearbetade produkter. De har producerar komponenter för underhåll av järnvägsfordon och gör kundspecifika skåp och kapslingar i plåt . Företaget är engagerade och professionella. De har dessutom bidragit till att få IUC på plats i regionen, en fantastisk möjlighet för hela tillverkningsindustrin i Örebro län.

ÅF + ÅUF KUMLA.jpg

Årets Unga Företagare i Kumla är Karin Petersson och Möbelhuset Järsö AB. Med en enorm passion, yrkesstolthet och kreativitet har hon varit en inspirationskälla för andra unga entreprenörer. Hennes företag har vuxit i snabb takt och etablerat sig som en stark aktör inom möbelbranschen. Med det tilltalande utbudet i butiken, god service och mysiga evenemang lockas  många besökare, vilket gynnar kommunen på flera sätt.

Årets Företagare i Hallsberg är Anne-Lie Sunvisson & Linda Andervret, med Bilcenter i Hallsberg AB. Anne-Lie och Linda har många års erfarenhet av bilar, reservdelar, service och reparation, och dessutom en passion för miljö och hälsa. Genom att prioritera begagnade reservdelar från en godkänd bilåtervinning och minimera användningen av hälsofarliga produkter visar de att hållbarhet kan integreras i varje aspekt av verksamheten utan att kompromissa med kvaliteten. Med engagemang för att se lösningar istället för hinder har de lyckats ta sin verksamhet till nya höjder.

ÅF Hallsberg.jpg

Fler nyheter från Företagarna