För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Han säljer lyxbilar med rekordvinst

Publicerad 23 okt 2018
Starten skedde i liten skala men nu har verksamheten vuxit till den största anläggningen i Europa i sin del av branschen. För sina insatser lyckades Sigge Bilajbegovic från Norrköping, grundare av Platinum Cars, ta hem andraplatsen i tävlingen Årets Företagare i Sverige.
Sigge Bilajbegovic prisades i Stockholms stadshus. Foto: Liza Simonsson.

– Jag tror man måste ha passion och sätta kunden i fokus och aldrig vara nöjd, så förklarar Sigge själv framgången.

Så här löd jurys motivering:

Mot alla odds, med en oerhörd drivkraft och en jäkla vinnarskalle är årets andrapristagare en stark förebild, både i och utanför företaget. En företagare, som utan tidigare erfarenhet av branschen har skapat sig ett gott renommé och lyckas leverera lönsamhet. Resan som rivstartade fortsätter att gasa på. Årets andrapristagare är Sigge Bilajbegovic, Platinum Cars! 

– Han är inte bara en magisk framgångsrik företagare när man betraktar siffrorna utan även en person som får andra människor att lyfta. En person som hade svårt att passa in, men som genom sin passion hittade rätt och nu är en av de mest framstående inom hela branschen för exklusiva sportbilar, kommenterar Företagarnas vd Günther Mårder.

Fler nyheter från Företagarna