För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Välkommen till en höst med många intressanta aktiviteter!

Publicerad 15 aug 2024
Semestern går mot sitt slut och vi hoppas den erbjudit lite nyttig avkoppling 🌞
höstäpplen

Vi på Företagarna Öresund är tillbaka och många av höstens aktiviteter är planerade och finns på vår hemsida.

Nytt system för event och utskick

Under sommaren har Företagarna som organisation bytt system för hantering av event och utskick. Det innebär att det inte riktigt ser ut som tidigare men vi är övertygade om att det här är bättre för dig som medlem.

Förutom en bekräftelse på din bokning kommer det också en påminnelse när det närmar sig och det blir enklare att lägga in som kalenderbokning. När vi påminner om ett event så skickas det bara till de som ännu inte anmält sig.

Utskick om våra event kommer framöver att skickas event för event och det kan innebära några fler mail när vi har högsäsong  men det blir tydligare för dig som medlem vad vi faktiskt bjuder in till.

Genom att hålla koll på vår hemsida och anmäla dig till det som intresserar dig så innebär det också att du inte får dessa utskick eftersom vi redan har koll på att du är anmäld.

Framöver när vi lärt oss det nya systemet lite bättre så finns ytterligare möjligheter som underlättar för dig som medlem.  

Så besök vår hemsida

www.foretagarnase/oresund regelbundet och anmäl dig till våra aktiviteter.

Våra förmåner - här finns pengar att tjäna

Sist men inte minst vill vi slå ett slag för våra förmåner. Det tillkommer nya hela tiden och det finns mycket att nyttja. Våra mest populära förmåner är försäkringar och vår juridiska rådgivning och när det kommer till förmånliga rabatter toppar erbjudande på drivmedel och samarbetet med IKEA.

Ladda ner appen (finns där appar finns) så får du en bra överblick över alla förmåner du har som medlem. 

Efterlysning

Vi kommer redan nu dra igång våra arbetsgrupper med planering inför utdelningen Årets Företagare 2025 och till eventgruppen söker vi nu dig som skulle tycka det var roligt att vara med i gruppen. 

Är du intresserad – kontakta oss på oresund@foretagarna.se

Tipsa oss

Har du önskemål om företagsbesök, föreläsning, föreläsare, tema m.m. hör av dig till oss, vi finns för er och vill gärna få in tips.

Vi ser framemot hösten och att få träffa dig på något event.

Hälsningar Styrelsen Företagarna Öresund

PS! Glöm inte följa oss på linkedIn och facebook

Fler nyheter från Företagarna