För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Marah Esmaeil ett medlemsporträtt

Publicerad 17 okt 2024
Marah Esmaeil är medlem i Företagarna Åstorp och främsta anledningen till att hon valde bli medlem var tillgången till nätverk över hela Skåne!
Marah Esmaeil

Vad inspirerade dig att starta ditt företag, och vad brinner du mest för i ditt arbete?
Jag har alltid haft ett stort intresse för naturen och miljön, vilket drev mig att starta mitt företag. Tanken har alltid varit att jag vill göra något stort och ta eget ansvar för att bidra till en mer hållbar värld. Det jag brinner mest för är friheten att förverkliga idéer och se hur de kan skapa verklig nytta för andra. Det är som att bygga pussel där varje bit leder till något större och mer betydelsefullt. Den kreativa processen och möjligheten att göra skillnad ger mig energi varje dag i mitt arbete.

Om du kunde beskriva ditt företag med tre ord, vilka skulle det vara och varför?
Hållbart, innovativt, kundfokuserat. 

Hållbart eftersom vi arbetar med att återvinna och återbruka bilar, vilket är bra för miljön. 

Innovativt eftersom vi hela tiden söker nya och smartare sätt att förbättra våra processer och göra dem mer effektiva. 

Kundfokuserat för att vi alltid sätter kundernas behov i första hand och erbjuder en enkel och smidig process med hög kvalitet och snabb betalning.

Vad är det roligaste eller mest oväntade som har hänt i din företagarresa?
En av de roligaste och mest givande upplevelserna var när vi fick hjälpa ett par från Malmö att förbereda deras sons första bil som födelsedagspresent. De hade besökt flera verkstäder men fått veta att reparationen skulle bli dyr eftersom katalysatorn var stulen och bilen hade en 2.4-motor, vilket gjorde en billig lösning omöjlig. När de kom till oss blev vi extra motiverade att hjälpa till. Vår duktiga medarbetare kom på en smart lösning för att fixa bilen till en rimlig kostnad. Vi besiktigade bilen och den blev godkänd. Som tack fick vi den vackraste blombuketten och ett fint kort med de mest hjärtevärmande orden. Det var ett ögonblick som verkligen värmde hjärtat och påminde oss om varför vi älskar det vi gör.

Vilket råd skulle du ge till någon som drömmer om att starta sitt eget företag?
Mitt råd är att inte vara rädd för att ta steget. Du kommer aldrig att känna att du har alla svar, men det är viktigt att börja och lära sig på vägen. Var noga med att planera och ha en tydlig affärsidé, men var också flexibel och öppen för förändringar.

Vad gör du när du inte jobbar – hur kopplar du av eller får inspiration på fritiden?
När jag inte jobbar spenderar jag gärna tid med min familj och mina hundar. Det är en perfekt balans mellan avkoppling och kvalitetstid. Jag får också mycket inspiration från att vara ute i naturen och promenera med hundarna. Det hjälper mig att rensa tankarna och reflektera över nya idéer.Jag tycker också om att läsa och hålla mig uppdaterad inom olika områden. Det hjälper mig att hitta nya perspektiv båda i livet och i företaget.

Varför gick du med i Företagarna?
Jag gick med i Företagarna för att det är en fantastisk möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med andra företagare. Det ger tillgång till ett brett nätverk och resurser som kan hjälpa till att utveckla både företaget och mig själv som entreprenör. Företagarna har varit en plattform för att hitta stöd, råd och nya idéer som har varit ovärderliga för mig och min företagsresa.

För kontakt:

Marah Esmaeil
DIN Bildemontering i Örkelljunga AB
https://www.dinbilskrot.se/

Nyfiken på att bli medlem?

Kontakta Maria Broberg, maria.broberg@foretagarna.se så berättar hon mer.

https://www.foretagarna.se/teckna-medlemskap/



https://www.foretagarna.se/teckna-medlemskap/

Fler nyheter från Företagarna