För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

En trevlig och peppande vinnarlunch inför årets stora final!

Publicerad 19 sep 2024
Igår hyllade våra vinnare med en trevlig lunch i Trosa!

Igår arrangerades en uppskattad vinnarlunch på restaurang Kölsvinet i Trosa, där vi tillsammans firade några av Sörmlands mest framstående företagare. På plats hade vi vinnarna av Årets Unga företagare i Södermanlands län Philip Markström, Christoffer Pakh och Jesper Lathyrus, som alla har gjort en betydande företagarresa genom sitt arbete inom bygg, markarbeten,trädfällning och grönyteskötsel med sitt företag  Deltog gjorde även projektgruppen från Sörmland, för att hylla deras insatser och framgångar.

Årets företagare i Södermanlands län Johan Wolpher Wekell, ägare av Apelago Group var också på plats. Johan har med sitt team och  kreativa vision  byggt upp en mångsidig verksamhet som innefattar restauranger, campingplatser, vandrarhem och båtutflykter. Apelago Group har inte bara vuxit genom imponerande tillväxt, utan har även fått enastående kundomdömen tack vare ett varmt och personligt bemötande.

Nu väntar vi med spänning och önskar er alla stort lycka till på finalen av Årets Företagare och Årets Unga Företagare som  går av stapeln den 11 oktober i Stockholms stadshus!

20240919_123057000_iOS.jpg

20240919_123116000_iOS 1.jpg

Fler nyheter från Företagarna