För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Vaxholm 2024 - Anna Hållén på Winbergs Kök & Bar!

Publicerad 24 maj 2024
Årets roligaste uppgift för oss i styrelsen i Företagarna Vaxholm är när vi får överraska den företagare som fått utmärkelsen Årets Företagare. I går överraskade vi en mycket glad och förvånad Anna Hållén på Winbergs Kök & Bar!

Diplom, statyett och tårta hade vi med oss och Vaxholms stad representerade med en mycket fin blomsterbukett.

Motiveringen i sin helhet:
Anna Hållén driver en av Vaxholms året-runt-öppna naturliga mötesplatser för både vaxholmare och turister – Winbergs Kök & Bar AB – en samlingsplats för alla åldrar, mitt i hamnen bland Waxholmsbåtarna. Om sommaren är Allsångskvällarna på den stora uteserveringen en ständigt återkommande höjdpunkt och här deltar gärna många kända svenska artister.

På Winbergs Kök & Bar serveras allt ifrån korv, hamnburgare och glass till husmanskost och dagens lunch. Anna är en omtyckt arbetsgivare och skapar också sedan många år sommarjobb för Vaxholms ungdomar.

Anna är en välkänd Vaxholmsprofil, hon hjälper till att sätta Vaxholm på kartan och är verkligen värd att få titulera sig Årets Företagare i Vaxholm 2024!

Fler nyheter från Företagarna