För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

En magisk kväll!

Publicerad 5 sep 2024
Att få sensommarens finaste kväll när man ska hänga på en underbar innergård i Stockholm får vi tacka vädergudarna för, men även en av Företagarna Stockholms stads medlemmar, Textilinredarna, som stod värd för höstens Kick-off.

Textilinredarna, som ägs och drivs av Anna Lindgren och hennes bror, Anders Lindgren, har varit medlemmar i Företagarna i många år och Anna har även tidigare varit förtroendevald och en del av riksstyrelsen på Företagarna.

Vilka är då Textilinredarna? På hemsidan kan man läsa:

Vi levererar textilinredning och solskydd till både inredare, företag och privatpersoner. Med våra 30 år i branschen vet vi hur man skapar kostnadseffektiva lösningar utan att tumma på vare sig kvalitén eller estetiken. Med hjälp av vår stora erfarenhet och expertis hjälper vi dig och din idé mot framtidens arbetsplats och hem. En plats där människor trivs och mår bra.”

Många medlemmar hade anmält sig och eventet var fullbokat med en lång väntelista. Kvällen började med bubbel och mingel på den fina innergården och man kände verkligen att många av medlemmarna var glada att ses igen efter sommaren!

Ordförande Göran Agardh och flera från Företagarna Stockholms stads styrelse fanns på plats och Göran passade på att berätta vad styrelsen arbetade med just nu. Han uppmanade även att ta kontakt med styrelsen direkt om man hade frågor man ville diskutera.

När vi blivit välkomnade av Anna från Textilinredarna och hennes team så delades gästerna in i tre grupper som fick en rundvandring med spännande miniföreläsningar med olika teman:

  • Solskydd & Energi, presenterades av Anders Lindgren, delägare och solskyddstekniker
  • Hållbarhet inom textil presenterades av Anna Backteman
  • Textil tillverkning & Design, presenterades av Eva-Lott Lydholm från Gästföretag Creation Baumann

När rundvandringen var klar väntade en härlig BBQ-buffé och god dryck som dukats upp på gården av vår fina samarbetspartner Westers Catering.

Det var en fantastiskt, härlig kväll med otroligt gott värdskap, god mat, dryck och inspirerande samtal som flödade runt borden. Det var nätverkande när det är som bäst!

Hösten är på ingång och det kommer levereras många spännande events och aktiviteter så ni får hålla ögonen på inkorgen och anmäla er snabbt. Vill du och ditt företag stå värdar för något event så kontakta någon ur styrelsen.

Nu kör vi full fart mot en härlig höst!

Fler nyheter från Företagarna