För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Ibland har man bara sådan tur!

Publicerad 10 sep 2024
När man planerar för en stor nätverksgolf och vi sen får sensommarens bästa väder!Vilken morgon och dag vi fick ute på Wermdö Golf & Country Club, som stod värd för dagens golftävling!

Företagarna Stockholms län, Företagarna Nacka-Värmdö och Volvo/Bilia i Nacka bjöd in till en förmiddag på golfbanan för att umgås, nätverka, träffa partners och avnjuta frukost och lunch tillsammans. Att vara tillsammans under en hel golfrunda ger stora möjligheter att knyta nya kontakter och skapa bra affärer. Många av våra golfspelande medlemmar uppskattar dessa dagar vi arrangerar, som en av våra medlemmar uttryckte sig – ”ni måste fortsätta med dessa golfdagar, de är de bästa eventen”

På plats under dagen hade vi vår förmånspartner Volvo/Bilia i Nacka med Pär Hedström i spetsen som visade upp många av sina modeller ute på banan. Tillsammans med vår partner Gåshaga Kafferosteri stod de uppe vid Half-way house och bjöd på information, dryck och såklart godispåsar med bilar som kompletterades med supergott kaffe och tilltugg från Gåshaga Kafferosteri.

På hål 1 hade vi hålvärden Boo Energi som även var vår partner för dagen med tävlingen, rakast slag där man skulle komma så nära repet som möjligt. Fredrik Heleanders team bjöd på god stämning och bra tips om hur du kan spara energi.

Såklart hade vi lite tävling också. Ett stort grattis säger vi till våra vinnare:

  • Vinnarna för dagen var i herrklassen: Peter Klangsell på 69 slag netto (handicap 15,8)
  • Och i damklassen: Susanne Fagerstedt Buehler på 77 slag netto (handicap 32,2)

Våra partners hade verkligen bidragit med fina priser till prisbordet! Vad sägs om gratis Weekendbilar från Volvo/Bilia i Nacka, greenfee-checkar från Wermdö Golf & Country club, gratis konferens från Landskapet Co-working, gratis mässplats på Nacka Företagarmässa 2025 (som arrangeras av Företagarna Nacka-Värmdö), Presentkort från IKEA, Goodiebag från Gåshaga Kafferosteri och Boo Energi + lite annat smått och gott från Företagarna.

Det lönar sig att vara medlem i Företagarna om du gillar att spela golf. Vi arrangerar mellan 3–5 olika golftävlingar per år på fina banor i Stockholm och Mälardalen med bra priser och härligt nätverkande.

Tillsammans fick vi verkligen en härlig dag tillsammans och förhoppningsvis kan vi göra om detta även nästa år!

Fler nyheter från Företagarna