För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Stort grattis till Fredrik Belfrage – Årets Företagare i Solna 2023!

Publicerad 4 sep 2024
Vi har den stora glädjen att gratulera Fredrik Belfrage, VD på Happy Boss AB, som har blivit utsedd till Årets Företagare i Solna 2023!
Från vänster: Sara Holmgren (Företagarna Solna), Sara Kukka-Salam (Kommunstyrelsens ordförande Solna), Fredrik Belfrage (Happy Boss AB) och Sara Skullered (Företagarna Solna).

Priset delades ut med pompa och ståt under Solna Frukostbricka den 7 december. Fredrik och hans företag har verkligen gjort avtryck i branschen, och detta är en välförtjänt erkänsla för deras framgångar.

Juryns motivering

”Denna företagare driver sitt bolag lösningsorienterat, med energi och entusiasm. Här finns en ödmjukhet inför ledarrollen, en övertygelse att framgång nås när medarbetares egenskaper och kompetens tas tillvara.  Genom att ha startat på golvet, bevisat sig, tagit en roll som säljchef och idag VD visar denna ledare att man kan nå sina mål om man har en vision och arbetar målinriktat. Företagaren bidrar utöver att vara en god förebild till ett frodande entreprenörsklimat i Solna.”

Från Start-Up till Framgångssaga

Happy Boss AB startades 2011 med en enkel men revolutionerande idé – att förenkla kontorslivet med ett enda avtal, en faktura och ett servicenummer inom Facility Management. Sedan dess har företaget genomgått en fantastisk tillväxtresa. År 2015 vann Happy Boss det prestigefyllda DI Gasell-priset och flyttade till Solna Business Park. Genom att kontinuerligt utöka verksamheten med nya produktområden, innovativa samarbeten och strategiska förvärv av mindre bolag har de byggt en solid grund för framtiden.

En Visionär med Enorm Drivkraft

Fredrik Belfrage är en sann entreprenör med en imponerande bakgrund. Från att ha börjat på golvet har Fredrik successivt tagit på sig större och mer komplexa roller, och hans förmåga att bygga starka relationer och dra nytta av andras expertis är nyckeln till Happy Boss framgång. Fredrik själv betonar att framgång handlar om gemensamt engagemang, innovation och ett samarbetsinriktat arbetssätt.

Kund- och Medarbetarcentrerad Innovation

På Happy Boss är strävan att vara lösningsorienterade i alla aspekter av verksamheten central. Företaget har byggt sin framgång på att erbjuda innovativa och effektiva lösningar för sina kunder, samtidigt som de värdesätter sina medarbetares unika talanger. Fredrik tror starkt på att digitalisering, när den används på rätt sätt, kan skapa nya lösningar och öka kundnyttan – en övertygelse som driver deras fortsatta utveckling.

Fredrik Belfrage – En Inspirerande Förebild

Fredrik har redan fått flera utmärkelser för sitt framgångsrika företagande, inklusive DI Gasell 2015 och certifiering som Great Place to Work 2022. Nu ser vi med spänning fram emot den regionala tävlingen där Fredrik kommer att tävla med andra framstående företagare i Stockholms län.

Vi ser verkligen fram emot att följa Fredrik och Happy Boss på deras fortsatta resa och ser med förväntan fram emot deras framtida framgångar!

Se prisutdelningen här!

Om Årets Företagare

Årets företagare är ett prestigefyllt pris som delas ut av branschorganisationen Företagarna i kommuner runt om i Sverige. I Solna delas priset ut av Företagarna Solna tillsammans med Solna Stad.

Vinnaren i Solna går vidare till en regionfinal. Varje region utser sedan en finalist som representerar dem i den nationella finalen. Vinnaren till Årets Företagare i Sverige koras i samband med Företagarnas årliga gala i stadshuset i mitten av oktober. Vinnaren utses av en jury bestående av framgångsrika företagare och erfarna företagsledare.

 

Fler nyheter från Företagarna