För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Arvika laddar för företagargala med extra allt

Publicerad 2 sep 2024
28 september bjuder Företagarna i Arvika-Eda in till en sprakande företagargala på Olssons Brygga. I samarbete med kommun och banker vill de skapa samhörighet och uppnå ett bättre företagarklimat.
Christina Nilsson Särnblad, ordförande i Företagarna Arvika-Eda ser fram emot företagargalan på Olssons Brygga i slutet av september.

Företagarna Arvika-Eda  har haft ett intensivt första år med sin nya engagerade styrelse.

– Vi har inte haft så mycket verksamhet i föreningen tidigare, så vi har fått börja om från början och testa oss fram till vad folk gillar. Vi har upptäckt att företagarna uppskattar när vi gör roliga event och vi får vara tillsammans, berättar Christina Nilsson Särnblad, föreningens ordförande.

Årets företagargala var tänkt att äga rum redan förra året, men projektet blev för stort.

– Det kräver en del arbete och sponsorpengar, så vi hann inte med. Nu har vi tagit hjälp av eventbyrån Bröderna Olssons, så det blir en gala med extra allt. Bra mat, prisutdelningar, underhållning och häftig teknik, säger Christina.

Bröderna Olssons driver Olssons Brygga där galan kommer att hålla till. En restaurang med festlokal som ligger vackert vid vattnet.

– Olssons är väldigt duktiga har bistått med mycket idéer, säger Christina.

I ”Värmlandsmenyn” som ska serveras presenteras delikatesser som värmländsk eldad råbiff, Fryken ale och syltad kantarell. Regnbåge från Gustava och en lyxig mazarin med brynt smör och hjortron.

En professionell konferencier kommer att presentera musiker, pristagare och överraskningar från scenen.

– Vi kommer att uppmärksamma företag som gjort något extra. Vi har så många duktiga företagare här i kommunen, säger Christina.

Det lokala bandet Hebbe sisters & Duo Sentire står för musikunderhållningen och på en led-skärm kommer saker att hända under hela kvällen.

Syftet med galan är att stärka företagarklimatet.

– Att vi gör roliga saker med kommunen, näringslivet och aktörer som banken skapar starkare band. Vi vill samla så många som möjligt och ha ett samarbete som skapar positivitet och stärker våra relationer, säger Christina.

Kika in på eventet och anmäl er!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna