För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De kan bli Årets Företagare i Region Värmland 2024

Publicerad 13 aug 2024
Nu står det klart vilka lokala entreprenörer som får göra upp om titeln Årets Företagare i Region Värmland 2024.

De sista kommunfinalisterna är korade, och i regionalfinalen den 2 september kommer det att avgöras vem som blir Årets Företagare i Värmland 2024.

Första företaget ut att tävla om titeln är Årets Företagare i Grums, Tomas Boork & Daniel Lehn med företaget DT Isoleringsteknik AB. Företaget har blivit ett av de största i Värmland inom teknisk isolering, och ägarna hyllas för sitt stora samhällsengagemang. 

ÅUF + ÅF GRUMS.jpg

Årets Unga Företagare i Grums, Nils Nyström, och Årets Företagare i Grums, Tomas Boork & Daniel Lehn med företaget DT Isoleringsteknik AB.

Årets Unga Företagare i Grums är Nils Nyström, Nyströms Entreprenad i Grums AB. Nils arbetar med entreprenadarbeten mot företag och privatpersoner. Han är noggrann, lyhörd och har hög serviceanda och driver en verksamhet med god ekonomi.

Årets Företagare i Karlstad, Magnus och Lars Hedman, Magnus och Lars Hedman med företaget Aurena Laboratories AB, tillverkar medicintekniska produkter för egenvård och sjukvård. Kunderna består huvudsakligen av internationella läkemedels- och medicinteknikföretag samt apotekskedjor och apoteksdistributörer. De har världen framför sina fötter och strävar efter att bli bäst i klassen på hållbarheten. Något som får framtiden att se än mer ljus ut.

ÅUF + ÅF Karlstad.jpg

Årets Unga Företagare i Karlstad är Philip Malmberg och Gustaf Degerstedt med företaget Dema Brunnsborrning AB samt Årets Företagare i Karlstad, Magnus och Lars Hedman, Magnus och Lars Hedman med företaget Aurena Laboratories AB.

Årets Unga Företagare i Karlstad är Philip Malmberg och Gustaf Degerstedt med företaget Dema Brunnsborrning AB. De har ett starkt driv och fokus. Trots att de verkar i en konkurrensutsatt bransch har Philip och Gustaf på kort tid lyckats få en kundkrets både i och utanför Värmland och skapat en fantastisk tillväxt.

Årets Företagare i Arvika är Eco3 AB med Emma Andersson, Jenny Randström, Thomas Midtsundstad och Jonas Sundström vid rodret. Företaget hjälper återförsäljare av kaffemaskiner att renovera, skrota och utvinna reservdelar ur uttjänta kaffemaskiner för att sedan återdistribuera produkterna på marknaden. Ett starkt cirkulärt koncept som skapar miljönytta såväl i Värmland som långt utanför regionens gränser i takt med en växande kundbas.

ÅUF + ÅF Arvika.jpg

Årets Unga Företagare i Arvika är Michelle Modh Öddens Hundhälsa. Michelle har utvecklat en tjänst som fyller ett stort gap på marknaden. Med en stor tro och stark passion har hon nått en stark tillväxtkurva och upparbetat en god lönsamhet. Verksamheten utvecklas ständigt och hon visar stor omtanke mot både djur, hussar och mattar.

Årets Företagare i Sunne, Peter Mattsson och Fredrik Jonsén med företaget WeBK AB, startade upp sin verksamhet som ett bygg- och kakelföretag. Idag har de flera dotterbolag och utför de flesta jobb inom byggbranschen. De bryter ny väg och vågar satsa, med ett ständigt fokus på vidareutveckling och kvalitét.

ÅUF + ÅF Sunne.jpg

Årets Unga Företagare i Sunne är Hampus Hedström. Han startade sitt första företag som 14-åring  och har gått långt som youtuber, poddare, komiker och föreläsare. Hampus har med stor stolthet satt Sunne på kartan och bevisat att det går att lyckas trots stora utmaningar under skolåren. Han har gått sin egen väg, vågat satsa och bli en stor förebild och inspiratör för personer i alla åldrar.

Årets Företagare i Forshaga är Anders Aldrin som driver Anders Lackcenter i Forshaga AB. Anders har genom sin passion, sin expertis och ett stort engagemang skapat en framgångsrik verksamhet som blivit ledande inom sitt område.

ÅUF + ÅF Forshaga.jpg

Ludvig Engström och Mattias Lund Rådberg är Årets Unga Företagare i Forshaga med verksamheten LM Group AB. Ludvig och Mattias har gjort en imponerande resa under sina två år med företaget. I affärsmodellen kombinerar de däckservice och bemanning. De bistår med däckskifte, däckhotell och försäljning av däck. Och samtidigt hjälper de företag att hitta och rekrytera specialkompetens inom främst svets, montage och sanering.

Årets Företagare i Säffle, Jan-Ove, Martin och Stefan Larsson på Bröderna Larsson Torp AB utmärker sig genom sin företagsamhet och sitt starka, mångsidiga engagemang för lokalsamhället. De har bland annat byggt vindskydd på Hösås. De hjälper skidklubben med snöläggning och är engagerade i hembygdsgården.

ÅUF + ÅF Säffle.jpg

Årets Unga Företagare i Säffle, Cornelia Erlingsson, Björn Vernersson och Morgan Jansson på VVS Kompaniet MCB Aktiebolag samt Årets Företagare i Säffle, Jan-Ove, Martin och Stefan Larsson på Bröderna Larsson Torp AB.

Årets Unga Företagare i Säffle är Cornelia Erlingsson, Björn Vernersson och Morgan Jansson på VVS Kompaniet MCB Aktiebolag. De driver en mångsidig och stabil verksamhet med ett brett tjänsteutbud inom både VVS och kyla. Tillsammans med ett annat Säffleföretag har de nu köpt och planerar att utveckla en ny fastighet, något som kommer att bidra till det lokala näringslivet genom möjlig uthyrning till andra företagare.

Årets Företagare i Kil är Evelina Hultman och företaget Wermlands skogsförråd AB. Evelina tog över företaget efter sin far Ola Hultman i januari 2023 och driver verksamheten med stort fokus på hållbarhet. Hennes vision ligger i att ta tillvara på mer av skogens resurser, främst svamp, som ett hållbart livsmedel att erbjuda till konsumenter i Sverige och världen. Hon har dessutom utökat verksamheten med en djur & naturbutik.

ÅUF + ÅF Kil + Hammarö.jpg

Årets Företagare i Kil är Evelina Hultman och företaget Wermlands skogsförråd AB samt en av de två Årets Företagare i Hammarö,Cecilia Fjellman Fredholm.

Årets Företagare i Hammarö är Cecilia Fjellman Fredholm och Caroline Fjellman som driver Seleri AB. Företaget har en affärsidé som ligger rätt i tiden och sträcker sig långt bortom egna affärsintressen. Systrarna Cecilia och Caroline bygger broar mellan kommuner och näringsliv och skapar tillväxt och framgång för andra än dem själva. De inspirerar och är två genuina ambassadörer för Hammarö.

Årets Företagare i Munkfors är Eliaz Persson och hans verksamhet Gummiverksta´n Munkfors. Eliaz tog över företaget under pandemin, och har med stor serviceanda, ödmjukhet och beslutsamhet vidareutvecklat verksamheten. I början av 2024 intog han nya lokaler och utökade företaget med fler tjänster.

ÅF Munkfors & Filipstad.jpg

Årets Företagare i Filipstad är Ulrika Holmgren med företaget Coach Ulrika Holmgren AB. Ulrika samarbetar med arbetsförmedlingen, kommuner, regioner och olika arbetsgivare för att lotsa personer till rätt arbete och hjälpa arbetsgivare att hitta rätt kompetens. Med sitt team coachar hon också företag i gruppdynamik och hjälper till att hitta vägar genom konkurser, omställning, och andra utmaningar.

Årets Företagare i Torsby är Maria Johansson som driver MJ Office Värmland AB. Bolaget har med stort mod satsat och investerat för framtiden och nått stor avkastning som följd. De har ett brett sortiment och en aldrig sviktande service och snabbhet som gör det lätt för både företag och Torsbybor att välja lokalt när de gör sina inköp.

ÅUF + ÅF Torsby + Hagfors.jpg

Årets Företagare i Hagfors är Thomas Lessmyhr och Magnus Gerke som driver Edgrens Radio & TV AB. Företaget Edgrens Radio & TV AB bevisar att det går att bedriva affärsverksamhet på mindre orter, även inom en bransch som till stor del övergått till näthandel. Nyckeln är bra service och ett stort engagemang för kunders behov.

Vi önskar alla finalister ett stort lycka till inför regionsfinalen i september!

Fler nyheter från Företagarna