För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hållbarhet och innovation hyllas hos Årets Företagare i Region Värmland

Publicerad 2 sep 2024
Företagarna bakom Eco3 och Dema Brunnsborrning fick ta emot region Värmlands finaste företagarpriser under måndagen under en högtidliga lunch på Residenset i Karlstad.
Jonas Sundström, Thomas Midtsundstad, Emma Andersson och Jenny Randström på Eco3 är Årets Företagare i Region Värmland 2024.

Nu är det klart att titeln Årets Företagare i Region Värmland 2024 går till Emma Andersson, Jenny Randström, Thomas Midtsundstad och Jonas Sundström på Eco3, företaget om ger andra verksamheter möjlighet att bli cirkulära i sitt kaffedrickande.

Regionsfinal Värmland 3 2024-09-02 at 14.03.05.jpeg

Vinnarmotiveringen löd:

”Vinnarna utmärker sig som ett ledande företag inom hållbar utveckling. Genom sitt innovativa arbete och starka engagemang för miljön har de inte bara skapat en framgångsrik verksamhet, utan också bidragit till en mer hållbar framtid för hela Värmland. Genom att erbjuda sina kunder effektiva och miljövänliga tjänster har företaget etablerat sig som en pålitlig partner med både offentliga och privata kunder. Företagets framgång kan till stor del tillskrivas deras innovativa team och företagsledning, som konstant strävar efter att ligga i framkant inom miljöteknik och hållbarhet. Deras omfattande process säkerställer att produkterna renoveras och återförs till marknaden, vilket avsevärt minskar avfall och miljöpåverkan. Företaget främjar den cirkulär ekonomi i något som många svenskar gör flera gånger om dagen.

Företaget har visat på anmärkningsvärd innovation genom att utveckla en robust affärsmodell som inkluderar samarbete med försäkringsbolag för att köpa skadade varor, som sedan renoveras och säljs, vilket visar en framgångsrik övergång från traditionella metoder till moderna, effektiva och miljövänlig verksamhet.

Företagets framstående prestationer och deras starka fokus på hållbar utveckling gör dem till ett utmärkt val för utmärkelsen Årets Företagare i Värmland 2024.

Deras bidrag till både näringslivet och miljön visar att ekonomisk framgång och miljömedvetenhet kan gå hand i hand, och de är ett föredöme för andra företag i regionen och utanför.

Stort grattis till Årets företagare i Värmland 2024: Emma Andersson, Jenny Randström, Thomas Midtsundstad och Jonas Sundström på Eco3!”

Regionsfinal Värmland 5 2024-09-02 at 14.03.06.jpeg

Vinnarna fick ta emot diplom och blommor av regionchef Johan Södergren efter en tvårätters lunch med tal av Landshövding Georg Andrén på Residenset i Karlstad under måndagen.

Regionsfinal Värmland 2 2024-09-02 at 14.03.03.jpeg

Jenny Randström och Emma Andersson tar emot utmärkelsen av Landshövding Georg Andrén och regionchef för Företagarna Mellansverige, Johan Södergren.

Till Årets Unga Företagare i Värmland 2024 utsågs Philip Malmberg och Gustaf Degerstedt på Dema Brunnsborrning AB.

Regionsfinal Värmland 1 2024-09-02 at 14.03.01.jpeg

Philip Malmberg och Gustaf Degerstedt är Årets Unga Företagare i Region Värmland 2024.

Vinnarmotiveringen:

Årets Unga Företagare i Värmland går till ett företag som satsar på innovation, vilket avsevärt har moderniserat branschen. De har visat på ett starkt ledarskap, hållbara metoder och ett engagemang för kvalitet. Deras förmåga att expandera företaget och ta till sig ny teknik skiljer dem åt som föredömliga unga entreprenörer.

Med ett starkt driv och fokus har entreprenörerna gett sig in i en konkurrensutsatt bransch och på kort tid lyckats skapa en fantastisk tillväxt. De skapade förutsättningarna att från sin bas i Värmland arbeta helt enligt sina värderingar, standarder och med processer som har kundens trygghet och säkerhet i fokus – samtidigt som de hjälper kunden att göra rätt val för att spara på vår gemensamma miljö. Idag arbetar de med projekt runtom hela Mellansverige och Norge och det här är bara början för de här unga företagarna som säkerligen kommer att lyckas på sin fortsatta resa.

Regionsfinal Värmland 6 2024-09-02 at 14.03.06.jpeg

Stort grattis till Årets unga företagare i Värmland 2024: Philip Malmberg och Gustaf Degerstedt på Dema brunnsborrning!”

Läs om alla nominerade till Årets Företagare och Åets Unga Företagare i Region Värmland 2024!

Foto: Ulrika Rönström, regionssamordnare

 

Fler nyheter från Företagarna