För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hon är Årets Unga Företagare i Västerbotten 2024

Publicerad 10 sep 2024
Varje år utses Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Västerbotten. De gör sedan upp i den nationella finalen som äger rum 11 oktober i den magnifika Blå Hallen i Stockholm Stadshus.

Anna Kaiding som driver Hotell och Restaurang Victoria i Skellefteå är utsedd till Årets Unga Företagare i Västerbotten 2024.

Hotell och Restaurang Victoria är ett lokalt hotell, centralt  belägen  i Skellefteå med en restaurang där fokus ligger på det lokala och på det klassiska. De erbjuder rum som är nyrenoverade med en personlig touch, minibar, sköna sängar och en utsikt över staden. Hotellet har möjligheten att erbjuda en trevlig och personlig upplevelse som särskiljer från större, mer strandardiserade hotellalternativ. 

- Vi älskar den lokala och personliga touchen och det har vi i fokus både i bemötande och i interiören på hotellet. Ett litet hotell har många fördelar där vi kan ge den bästa servicen och jobba hållbart och enhetligt emellan medarbetarna, berättar Anna Kaiding. 

Motiveringen till utmärkelsen:

Redan som 19-åring satsade Anna på livet som företagare och klev in som delägare i anrika Hotell & Restaurang Victoria. På kort tid har hon fått nytt liv i verksamheten och skapat en omtyckt och familjär verksamhet för gäster och invånare. Med nyrenoverade hotellrum och en restaurangmeny präglad av lokala smaker och råvaror har både Anna och hennes många nöjda gäster hittat hem. Skellefteå vill växa kraftigt och då behövs modiga företagare som Anna!

 

Fler nyheter från Företagarna